Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
većinom mladi

Vinkovačkom HDZ-u u mjesec dana pristupilo 70 novih članova

luka burilovic,hdz,portal
Goran Ferbežar/PIXSELL
17.05.2013.
u 15:23

Burilović je dodao kako je u zadnjih desetak dana iz HDSSB-a u HDZ prešao 21 član, te da je HDSSB dobio jak udarac na izborima za Europski parlament.

 - U proteklih mjesec dana GO HDZ-a Vinkovci, pristupilo je preko 70 novih članova, većinom mladih i visokoobrazovanih ljudi. Ovako velik broj novih članova samo pokazuje i veliku zainteresiranost građana i mi smo zadovoljni i sretni što su novi članovi prepoznali HDZ kao veliku alternativu postojećoj \"Kukuriku koaliciji\", prepoznali su i sve više uviđaju kako vlast na razini države ne radi dobro i sve ono što su obećavali palo u vodu. Uvidjeli su kako Hrvatska ne ide u dobrom smjeru. SDP i koalicijski partneri nemaju rješenja za sve probleme koji su se nagomilali u državi - rekao je prvi čovjek vinkovačkog HDZ-a Luka Burilović na današnjoj tiskovnoj konferenciji na kojoj su predstavljeni novi članovi.

Burilović je dodao kako je u zadnjih desetak dana iz HDSSB-a u HDZ prešao 21 član, te da je HDSSB dobio jak udarac na izborima za Europski parlament. - Govore da se bore za Slavoniju, dok im je jedino važan Osijek, što potvrđuju i time što imaju 7 saborskih zastupnika, a niti jedan nije iz Vukovarsko-srijemske županije te tako pokazuju koliko im je stalo do naše županije - rekao je Burilović. 

Među novi mčlanovima HDZ-a je i proslavljeni vinkovački stripaš, glazbenik i u zadnje vrijeme sve marljviji animator, Dubravko Mataković. On je i kandidat liste HDZ-a za Gradsko vijeće Vinkovaca pa je rekao da ako mu birači ukažu povjerenje bavit će se pitanjima kulture i umjetnosti jer se u to razumije i vjeruje kako može pomoći obzirom na svoje životno, radno i umjetničko iskustvo.

>>HDZ Ogulin: Provalom u stranku žele umanjiti naše kandidate

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije