Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi napad

Vinkovački SDP: Stoka nam je ponovno razbila staklo na ulaznim vratima

Ponovno razbijeno staklo na prostorijama SDP-a u Vinkovcima
Foto: GO SDP Vinkovci
19.11.2019.
u 00:02

Žalosno i jadno. Kolindina i Plenkovićeva Hrvatska 2019. godine, navodi se u priopćenju kojega potpisuje predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić

Iz vinkovačkog SDP-a ponovno su medije izvijestili kako im je nepoznata osoba razbila staklo na ulazu u stranačke prostorije u Vinkovcima.

Ovo je već tko zna koji put kako su im oštećene njihove stranačke prostorije u gradu. Posljednji put to se dogodilo prije šest mjeseci, a prije toga je zapaljena zastava Hrvatske u dvorištu SDP-a. Priopćenju za javnost ovom događaju vinkovački SDP dao je naziv „Stoka ponovno razbila staklo na ulaznim vratima vinkovačkog SDP-a“.

- Stoka – jer nema druge riječi za one koji na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara nemaju pametnijeg posla nego razbijati staklo na SDP-ovim prostorijama. Žalosno i jadno. Kolindina i Plenkovićeva Hrvatska 2019. godine, navodi se u priopćenju kojega potpisuje predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić.

Ključne riječi

Komentara 26

NI
nik83
00:08 19.11.2019.

Priopćenje očekivano i sasvim primjereno za SDP.

MA
malitrn
08:27 19.11.2019.

Neka zovu JNA da ih ćuva 😅😅😅😅

Avatar stominac
stominac
08:03 19.11.2019.

daaaa hrvatska "stoka" , samo to hrvatska ste teškom mukom progutali , izdajnici belosvetski sdpovski!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije