Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAŠNIK

Vinkovački maskirani mališani jači od kiše

fašnik
Foto: Miroslav Flego
1/2
02.03.2014.
u 14:55

Najuspješnijim maskama su proglašene one mališana iz vrtića Bajka koji su se maskirali na temu istraživanja svemira

Unatoč kiši koja je počela padati upravo kada je danas u 11 sati krenula karnevalska povorka maskiranih mališana iz vinkovačkih vrtića škola, nekoliko stotina Vinkovčana je pljeskom nagradilo maštovite maske i djecu koja su pokazala da su jača kiše.  

Vinkovačkim ulicama je prodefiliralo 12 karnevalskih skupina i svaka je izmamila pljesak. Bilo je tu raznih maski - od junaka iz crtića do junaka iz njihove mašte.

Najuspješnijim maskama su proglašene one mališana iz vrtića Bajka koji su se maskirali na temu istraživanja svemira, drugi su osnovci iz Privlake koji su se maskirali u torte, a treći su mališani iz vinkovačkog vrtića Eden koji su maskama pokazali kako čuvaju svoj Bosut. Nastupili su, izvan konkurencije, mališani iz Katoličkog dječjeg vrtića Cvjetnjak koji su maskirani u grozdove grožđa pobijedili na prošlogodišnjoj karnevalskoj povorci.

>> Sagradili tvrđavu, provezli je Goricom i osvojili žiri!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije