Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMJER USPJEŠNE PRAKSE

Vinkovačka tvrtka 7STARS bavi se proizvodnjom slastica, a u kratkom roku su zaposlili 14 djelatnika

Foto: Grad Vinkovci
1/5
15.10.2021.
u 14:07

Proizvodni pogon tvrtke posjetio je i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić sa suradnicima koji je tom prilikom rekao kako tvrtka 7STARS ima veliki potencijal

Vinkovačka tvrtka 7STARS primjer je kako se od jedne zanimljive ideje, koja je kvalitetno i sustavno razrađena, može doći do tvrtke koja uspješno radi i dalje se razvija.

Tvrtka se bavi proizvodnjom slatkih proizvoda, posebice smrznutih deserta koje odlikuje 7 jedinstvenih kombinacija okusa, arome i teksture po čemu je tvrtka i dobila ime. Trenutačno zapošljavaju 14 djelatnika koji rade na proizvodima koje odnedavno, osim onih u Vinkovcima, mogu kupiti i kupci diljem Hrvatske. Proizvodi 7STARS-a relativno su novi na tržištu, no već prilično poznati i priznati kod kupaca zbog svoje kvalitete i posebnosti.

- Od samih početaka trudimo se njegovati obiteljsko, prijateljsko ozračje, zaposlenice koje stvaraju naše proizvode najvažnije su u ovoj priči. Bez njih ništa od ovoga ne bi bilo ostvarivo. Sve nas je više zaposlenih i na tome ne planiramo stati, nadamo se i novim zapošljavanjima, rekla je direktorica tvrtke Marija Čulo.

Foto: Media In Time

Proizvodni pogon tvrtke posjetio je i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić sa suradnicima koji je tom prilikom rekao kako tvrtka 7STARS ima veliki potencijal te da su vlasnici svoj san pretočili u organiziranu proizvodnju.

- Oni su primjer kako dobra poduzetnička ideja uz puno rada i truda može rezultirati uspjehom. 7STARS je jedna jako dobra i motivirajuća priča koje je značajna ne samo u smislu zapošljavanja nego i općenito za pozitivnu poduzetničku klimu u našem gradu, rekao je Bosančić.

Dodao je kako su Grad Vinkovci i VIA na raspolaganju poduzetnicima kroz potporu u povlačenju sredstava iz EU fondova, naročito sada kada se otvaraju nove mogućnosti financiranja, a koje će biti od velikog značaja za gospodarski razvoj grada.

Inače, tvrtka 7STARS ušla je među osam finalista druge sezone projekta „Startaj Hrvatska“. Ove godine prijavilo se više stotina malih poduzetnika i startupova, a odabrano je samo osam najboljih kandidata, među njima i vinkovački 7STARS tim.

>> VIDEO Kaos u Saboru: Oporba zauzela govornicu, Raspudić je recitirao prvo pjevanje "Pakla"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije