Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinal Puljić:
Povratak na članak

Neka političari ponude rješenje za BiH dostojno svakog čovjeka

Biskupi su razmatrali stanje Crkve u BiH kao i otvorena društvena pitanja.

Komentari 9

MX
Mister X
15:19 14.07.2017.

Neka političari ponude rješenje za BiH dostojno svakog čovjeka. Vickasti nam nešto izbaci jako .,. To je lako ... Neka se dragi Bog jednom smiluje i ponudi rješenje za malu YU -Bosnicu rješenje za BIH """dostojno "" svakog čovjeka .... .... Da ga vidimo jer muško !???

VL
RI
rikavac
16:38 14.07.2017.

Crkva nece radit posao politicara? Puljicu ti se bavis politikom jos od 92 i od te godine ti si do dan danas bogatiji i bogatiji zahvaljujuci velikim vjernicima kao sto je Covic koji pljacka svoj narod i da je i tebi dio a ti sa oltara govoris ovcama kako da glasaju.

VL
PV
prcko.vitamincic
07:50 15.07.2017.

Draga Crkvo, ponudite Hrvatima koji su nekada živjeli na teritoriju sadašnje Republike Srpske čistu gotovinu po npr. 100.000 BAM uz uvjet da se moraju vratiti tamo gdje su nekada živjeli. To je jedina šansa da katolička crkva opstane na tim prostorima. Sve ostalo su iluzije.

VL
RA
ranko75
11:02 16.07.2017.

Najdostojanstvanije je prikljucenje teritorija BIH gdje kompaktno zive hrvati Hrvatskoj, RS Srbiji, a muslimani slobodni i samostalni da im niko ne smeta.

VL
FR
franjo
16:18 14.07.2017.

Nitko nema rješenja za tu tvorevinu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.