Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ

Simpatični Alojz imao je ljubavnicu, a htio se prikazati kao bogobojazni katolik

Slavonski Brod: Na Općinskom sudu nastavljeno suđenje požeškom županu Alojzu Tomaševiću
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
13.12.2020.
u 09:02

Vili Beroš kaže da bi sv. Nikola mogao biti primjer kako se nositi s pandemijom, jer je masku nosio pravilno, a ne ispod nosa. Imao je i rukavice

Subota, 5. 12. 2020.

Građani se okupljaju oko Plenkijeve zgrade, mole za njegovo zdravlje, ali i traže odgovore. Plenki ih je pozdravio s prozora na tavanu. Prije toga Marko Milić morao je maknuti pršute koji su se sušili na tavanu da bi se uopće mogao javiti. Poručio im je da smo kvalitetno odgovorili na krizu. Teško će se s time složiti više od 4000 građana koje je registrirao Ured za statistiku, koji se voli zvati Nacionalnim stožerom civilne zaštite, iako na kraju neće ostati puno civila koje je uspio zaštititi. Pogotovo se s njim neće složiti obitelji više od 2000 ljudi, koliko ih je do sada umrlo. Dajte više to cjepivo.

Nedjelja, 6. 12. 2020.

Pridržavajući se strogo uputa naših statističara Vilija i Kreše, Hrvatsku je pohodio naš dobri sveti Nikola. Vili kaže da bi sv. Nikola mogao biti primjer kako se nositi s pandemijom, jer je masku nosio pravilno, a ne ispod nosa. Imao je i rukavice. Alemku je malo bilo strah kako će sve to proći, jer je sv. Nikola u kontaktu s djecom u raznim zemljama, ali ako se već nitko nije zarazio ni u jelšanskoj procesiji, ni u Sinju na Veliku Gospu, ni tijekom predizborne kampanje i na glasačkim mjestima, ni tijekom turističke sezone ni u Koloni sjećanja u Vukovaru, valjda neće ni sada. Vili je pisao sv. Nikoli sa željom da dobije 4,000.000 doza cjepiva, ali ništa od toga. Morat ćeš čekati Božić, Vili, pa nisi ti više mali.

Ponedjeljak, 7. 12. 2020.

Plenki je na tavanu i to smo nekako podnijeli, ali kada je Zagrebom prostrujila vijest da je drug Pavle Kalinić zaražen virusom, ljude je uhvatila panika. Kako je to moguće, pitali su se građani, kako je moguće da čovjeka kojem nisu mogli ništa ni smetovi snijega, ni poplave ni potresi, čovjeka koji je iz vatrene buktinje sam izvlačio susjede prije dolaska vatrogasaca, u postelju baci virus koji pogađa nas smrtnike? Mnoge su oči uprte u Pavlova pajdu Milana od Zagreba. Izgleda da ga je drug Kalinić poslušao i umjesto maskom i rukavicama, štitio se tako što je prao ruke lugom, kako nam je na početku pandemije Milan savjetovao po preporukama stožera iz Pogane Vlake.

Utorak, 8. 12. 2020.

Uf, kako se Plenki naljutio! Kaže Marko da je po tavanu razbacao i pršute i kobasice i da je odmah pozvao Vilija, Krešu i Truta i rekao da postupe po naređenju. Zamislite, 26 znanstvenika, nekakvih odlikaša iz bjelosvjetskih masonskih laboratorija u kojima tko zna što rade, potpisali su apel u kojem pišu da su zabrinuti kako će se sve ovo razvijati s koronom u domovini, a petero njih bili su članovi Znanstvenog savjeta Vlade baš oko pandemije. I normalno, Plenki ih je sve izbacio. Umjesto da plješću Viliju i Capaku, gospoda znanstvenici bi mudrovali. Kako da ne! Sada je Krešo jedini epidemiolog u Savjetu. Drži se, Krešo, baš ti dobro ide.

Srijeda, 9. 12. 2020.

Nevjerojatna presuda u Slavonskom Brodu. Požeškog župana Tomaševića osudilo na 10 mjeseci zatvora uvjetno jer mu je supruga išla na živce pa ju je godinama nazivao kravom, budalom i glupačom, a sve zato što je bio u klopci. Naime, simpatični Alojz imao je ljubavnicu, a htio se svojim glasačima prikazati kao bogobojazni katolik i ratni heroj. I sve bi bilo super da je supruga Mara šutjela i u tišini “peglala” karticu, ali ne! Ona je htjela svog muža i normalan brak. Recite, što je Lojzeku ostalo nego da je povremeno maltretira i, kako stoji u presudi, hvata za vrat i gura u radijator? Tako vam je to u obitelji, Maro.

Četvrtak, 10. 12. 2020.

Iako je još živa i živjet će dok u nama živo srce bije, naša je domovina dobila spomenik. Napravio ga je, a tko drugi nego jedan od njenih najzaslužnijih sinova, Milan od Zagreba. Iako je rođen u našem malo širem zavičaju, Milan je domovini otkrio spomenik, ali strašno je šokirao svoju vjernu sljedbu, većinom zaposlenu u Holdingu, i svoje glasače, koji žive u nadi da će tamo i za njih biti posla. Naime, spomenik je stajao malo manje od 35 milijuna kuna, dakle. Čovječe, pa Milan je svojevremeno za nekoliko toaleta znao potrošiti više! Da nije bolestan, što mu je, pitali su se, dok je Milan zahvaljivao ćaći Franji, kojem je taj dan bila godišnjica smrti.

Petak, 11. 12. 2020.

Prvom među nejednakima, našem Plenkiju, produljena je izolacija. Kažu da je alergičan. Recimo, alergičan je na Zoku pa je alergičan na oporbu, a peteročlanu bandu izbačenu iz Znanstvenog savjeta ne može smisliti. Alergičan je i na jučerašnji pad vojnog šatora ispred COVID bolnice u Dubravi, a ronjenje Inine platforme bolje da mu ne spominjete. Čim spomenete Miru Bulja, Plenkiju se pojave plikovi na koži. Osjetljiv je čovjek, anemičan i alergičan. Ali, lijeka ima. Sjetite se kako je bio alergičan na Vasu Brkića, pa je prošlo. Tako je sada alergičan i na Ivana Penavu, ali navodno bi se cjepivo moglo pojaviti u vrijeme lokalnih izbora u Vukovaru. Drži se, Plenki, i poštuj upute Stožera. Krešo i Trut će te zaštititi.

Ključne riječi

Komentara 86

PO
Potkonje
12:22 13.12.2020.

Sve sto napravis u .braku, treba dozviti supruzi.Ti mladu ljubavnicu, zena mladog ljubavnika. Podijeliti imovinu, popiti pice I svi sretni, a ne glumatati vjernika, puna je drzava takvih licemjera.

Avatar nosac
nosac
12:56 13.12.2020.

senddvičar mjesecima piše da je problem da je od škore žena iz pravoslavne familije, a onda sad dolazi ovdje i piše kako je okej da ovaj domoljub i katolik mlati ženu, kurrva se i ostalo, stvarno ste sam gnoj društva ....

DU
Deleted user
09:35 13.12.2020.

Kad te velika stranka izbaci koja ne izbacuje samo tako svoje članove i kada ti sud kaže da si kriv onda bi Lojza morao imati minimum obraza i dati ostavku na funkciju župana, a ne slušati što ti govore ljudi koji ti se uvlače iz raznih razloga. Većina će te napustiti kad ne budes.vise zupan. Povuci se dostojno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije