Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO UOČI POSJETA MAĐARSKOG PREMIJERA
Povratak na članak

Orban bijesan na Hrvatsku, 
na zeleno za OECD uzvratila tjeralicom za Hernadijem

Orban je kazao kako će u Hrvatsku doći početkom prosinca i održati bilateralan sastanak, ali i da neće vraćati blokadu za OECD. – Džentlmen nije šljam – rekao je

Komentari 154

TE
tegovdizac
16:20 21.11.2018.

Piše index.hu! Znači nemamo samo mi petokolonaše, ja sam mislio da je Orban potjerao Soroša

VL
BR
Bravo
16:30 21.11.2018.

Poštujem Orbanove napore da zaštiti interese mađarskog naroda od EU birokracije ali isto tako mora shvatiti da i mi moramo štititi svoje interese i privesti pravdi one koji su hrvatski narod opljačkali i one koji su im u tome pomagali.

VL
BO
Bojance
16:29 21.11.2018.

mislio sam da smo samo mi Hrvati žrtve imbecilnom imbex.hr, ali vidim da ni mađari nisu pošteđeni

VL
DU
Deleted user
16:44 21.11.2018.

Ma šta se od ovih hadezeovih i esdepeovih vazala uopće i može očekivati doli da u dobroj, staroj maniri nekih drugih povijesnih konjušara koji su lizali carske i ine noge, nastave klećati pred samonametnutim briselskim autoritetima. Čitav slučaj oko Hernandija i Sanadera je prenapuhan, da smo s Mađarima na vrijeme sklopili deal sad bi već bili relevantan energetski faktor na karti Europe, pozicionirani kao zemlja Srednje Europe. Sad smo običan pakšu kojeg prestižu ne samo Rumunjska i Bugarska već i Srbija, Makedonija te Crna Gora. Uskoro će naši mladi iseljavati u Češku i Slovačku. Hvala HDZ, SDP!

VL
DU
Deleted user
16:19 21.11.2018.

Orbana poštujem što sve radi za svoju zemlju ali mora znati da lopove i nečasne ljude ne može štititi.

VL
DA
danijelrukavina4
16:33 21.11.2018.

Prema svemu što smo saznali iz biografije navedene osobe, čovjek je, čini se, dosta "umočen" u kriminal i bogaćenje preko politike, koji za sada uspješno "skriva" svoj sve više diktatorski stil vladanja putem medija koje kontrolira. Ali vrijeme će pokazati. Već smo preko medija doznali da mu se familija fantastično, u vrlo kratkom periodu, obogatila. I to na nama poznat način - u poslovima sa državom.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:09 21.11.2018.

I mi smo ljuti zbog izigravanja Hrvatske od strane MOLa. I sada?

VL
IG
Igggy
16:58 21.11.2018.

Orbane, dalje prste od Hrvatske!

VL
Avatar Númenor
Númenor
23:14 21.11.2018.

Dežurni yugo agitpropovci dejstvuju očito. Od zemlje koja je među prvima pružila podršku Hrvatskoj prilikom osamostaljenja, od zemlje iz koje smo pod embargom ilegalno nabavljali oružje, od zemlje čiji je premijer Orban 99' došao na sprovod predsjedniku Tuđmanu, pd zemlje koja nam je pružila podršku pri ulasku u EU i dosta je napravila na tom planu, čiji premijer jako voli i cijeni Hrvate, ljetuje u Hrvatskoj i navija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Rusiji bi oni radili neprijatelja...tražimo Hernadija, ok, tražimo i dalje, nismo zato neprijatelji. Sve zato jer im je gazdu Soroša istjerao iz Mađarske, pa su udrili po tastaturi ko drug Lalovac po ženi...

VL
FR
Frapin
16:14 21.11.2018.

Ko hebe njega što je ljut na Hr-u evo šaljemo Sanadera da vrati milijune Orbanu hiiii hiii 😂😂😂😂

VL
Avatar Númenor
Númenor
23:09 21.11.2018.

Hrvati: 1. Ne nasjedajte podvalama Fake newsa 2. Obratite pozornost na Yugoviće koji na svakom koraku i na svakoj temi hejtaju Hrvatsku ali ovdje su ljuti suverenisti i branitelji hrvatskih nacionalnih interesa, kad nigdje drugdje nisu. Malo čudo zar ne? Ali hrvatski Soroševi plaćenici izgleda imaju šta napisati protiv onog tko je potjerao Soroša iz svije zemlje. Pa čak pod krinkom brige za Hrvatsku 3. Odrastimo. Moramo počet gledat i politiku i međunarodne odnose kao odrasli ljudi. Naivni smo. Treba to gledat racionalno i promišljeno. Odnosi sa bilo kojom zemljom su složeni. Nikad se nećemo u svemu slagati sa nikim. Treba gurati ono što nam je zajedničko, raditi na rješavanju problema, a na kraju krajeva i čvrsto stati pri svome kad hrvatski interesi to zahtijevaju. Sve to bez demoniziranja ili vrijeđanja one države koja je na drugoj strani osim ako nije neprijateljska. Moramo naučiti kako se igra igra...

VL
DU
Deleted user
18:01 21.11.2018.

Nažalost nas Hrvata gosp.Viktor Orban je u pravu jer ima više od polovice INA-e već dugo godina,zaštitio je svojeg Hernadija,podigao žilet žicu na granici,njegovi sugrađani i birači bez problema putuju na Jadran u ljutim strojevima,vukući glisere,a mi ih možemo samoo gledati i diviti se kako smo po standardu bili ispred njih,a sada smo u BANANI.Ali u banani smo bili i kada je to izjavio premijer Sanader,samo nismo znali što on zna.Sada se Orban ljuti na nas, mi se ljutimo na gosp.Sanadera koji još uvijek nakon toliko godina slobodan šeće i još nam soli pamet.Tko je kriv?

VL
Avatar Númenor
Númenor
22:58 21.11.2018.

Podrška Orbanu za sve što radi na drugom planu ali interesi Hrvatske au interesi Hrvatske. Tu nema odstupanja. To sve ne znači da ne možemo i ne trebamo s Mađarskom surađivat na deugim poljima. Negdje se ne slažeš, drugdje se slažeš. Gradiš na onom što je zajedničko, pokušavaš riješiti probleme gdje ih imaš. To je politika. Trebali bi počet sve to gledat racionalno. Smireno. Pragmatično. Odraslo. A ne se uzbuđivat oko svega. Ili odmah doživljavat ako nešto nije po našem ili nam nije po volji kao veliku ugrozu. Treba vidjet koje je stanje stvari i ako nam se ne sviđa, vidjet koji je način da se to promijeni.

VL
Avatar Númenor
Númenor
23:00 21.11.2018.

Eto nam standardnih yugo papazjaničara. Sad hejtaju Mađarsku jer hejtaju i Hrvatsku...

VL
BA
bariša
18:54 21.11.2018.

Od svih susjednih država Mađarska i Mađari su nam UVIJEK bili najveći prijatelji,a to što naša vlast šalje na razgovore s njima kojekakve lupeže ,neznalice i neljude koji ne mogu smislit Hrvatsku to nam Mađari NISU krivi.

VL
NA
NasaSenkica
16:26 21.11.2018.

Svaka cast Orbanu ali Hrvatska je pravna drzava gdje postoji trodioba vlasti...bez obzira na sve Hrvatska i Mađarska ce ostati prijateljske drzave.

VL
DU
Deleted user
16:33 21.11.2018.

Mene vise zanima sto gospodin Orban misli o suradnji s lukom Rijeka? Umjesto da pisemo o Obranovim "osjecajima" i kakAv mu je tlak i secer -daj te da govorimo o biznisu.Madjarska kako citam ulaze 200 milijuna eura u zeljeznicku mrezu Republike Slovenije, kako bi se cim bolje povezala s lukom Koper???Ukupna investicija teska je vise od milijardu eura. Zar Madjarima nije blize preko Slavonije do Rijeke ili Ploca?? Zasto je maleni Koper zasjenio nase nekad velike luke? Preko cijih luka izvoze danas Madjari,Cesi,Slovaci,Poljska?? Hrenadija ne mora izrucit,mi nismo u stanju presuditi ni nasim lopovima,kako bi onda tudjima? Dok "selo gori" - Todorić se vidimo ceslja.Covjek se frizira. I prica kako ce nas povestu u svijetlu buducnost? Povest ce oni nas sve u 3 lepe PM.Gdje nas i vodi ova korumpirana lopovske elita vec 30 godina.

VL
LB
lorena.benko2
16:31 21.11.2018.

Orbane, jesi čuo za vladavinu pravA?

VL
Avatar lola lola
lola lola
17:34 21.11.2018.

Madjarska se I dalje ponasa kao da je Hrvatska njena kolonija is vremena kada su nam zabranjivali pisati na hrvatskom jeziku. I dalje salju upute sto Hrvatska smije I ne smijem raditi.

VL
Avatar Olujni
Olujni
17:05 21.11.2018.

Umirem od straha! Svjetska velesila Madjarska nam prijeti! Hajmo Orbanovi hrvataki uvlakaci, gdje ste sada?!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.