Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršajno prijavljen

Vikao na djelatnicu pošte i udarao po pultu jer ga je upozorila da nema zaštitnu masku

Opljačkana pošta u Središću
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.03.2020.
u 13:58

Na koncu je po izlasku iz pošte poderao papire na vratima. Vjerojatno one koji su se odnosili na pravila ponašanja tijekom pandemije koronavirusa.

Restrikcije dosadašnjeg načina života uzrokovane pandemijom koronavirusa teško padaju građanima. No nekima padaju teže od drugih, a u takve spada 53-godišnjak iz Pule koji je zaradio optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. Kako je priopćila PU istarska, njega se sumnjiči da je 24. ožujka u 15.50 bez zaštitne maske ušao u poštu u Medulinu.

Na to ga je 50-godišnja djelatnica upozorila da mora imati zaštitnu masku, ali i da u poštu može ući samo jedna osoba. Ta su upozorenja očito iznervirala 53-godišnjaka koji je prvo počeo vikati, zatim vrijeđati djelatnicu pošte, pa zatim udarati po pultu da bi na koncu po izlasku iz pošte poderao papire na vratima. Vjerojatno one koji su se odnosili na pravila ponašanja tijekom pandemije koronavirusa.

Djelatnica pošte pozvala je policiju, pa je 53-godišnjak zaradio optužni prijedlog. Policija pak upozorava da se u novonastalim okolnostima svi moramo odgovorno ponašati radi zaštite sebe i drugih. Inače, nakon pojašnjena koja su stigla jučer iz Stožera civilne zaštite, Hrvatska pošta povukla je ranije donesenu odluku da građani u njihove poslovnice mogu ući samo ako na licu imaju zaštitne maske.

Komentara 10

BO
BorisBos
07:30 27.03.2020.

bf22 ne, nego ti

AD
adika
07:54 26.03.2020.

Prvo mu pokazati kako je to radila ona MILI CIJA , a onda g skinuti golog i ubaciti među bolesne od korone , i zatim u potpunu izolaciju . u potpunu izolaciju .

BF
bf22
21:27 25.03.2020.

to su oni koji zapale cigaretu u vlaku, uguraju se u red u dućanu (naravno ne kod svakoga,odmjere prvo),parkiraju preko dva parkirna mjesta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije