Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nova vrsta plemstva'

Živi zid: Nasrtaj na vijećnika Pavu Josića reakcija na istraživanje menadžerskih ugovora

Živi zid
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
11.10.2019.
u 13:20

Komentirali su tako snimku koju su pustili u javnost na kojoj Tomislav Josić živozidaša tijekom rasprave na ulici pita "je li otporan na metak"

Nasrtaj predsjednika Savjeta za branitelje gradonačelnika Vukovara Tomislava Josića na vukovarskog gradskog vijećnika Živog zida Pavu Josića u Vukovaru reakcija je na istraživanjem menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru, poručili su danas iz Živog zida. Komentirali su tako snimku koju su pustili u javnost na kojoj Tomislav Josić živozidaša tijekom rasprave na ulici pita "je li otporan na metak".

- Baš 30. rujna poslan je upit prema Uredu gradonačelnika o materijalnim pravima Tomislava Josića i to ga je očito iznerviralo, a to je tek vrh ledene sante menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru koje Živi zid istražuje. Do nasrtaja je došlo jer se povećala nervoza u Uredu gradonačelnika Vukovara zbog istraživanja Pave Josića menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru, odnosno transparentnosti trošenja javnog novca – rekao je predsjednik Živog zida i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji za novinare u Saboru.  Kaže da je ovakvo ponašanje Tomislava Josića bahato, primitivno i vulgarno.

- Problem u Vukovaru nisu ni Srbi ni ćirilica ni suživot već pare koje političke elite, i HDZ i SDP, vješto dijele između sebe dok gule svoj narod. Već neko vrijeme istražujem menadžerske ugovore u Vukovaru, neke sam već i objavio, a ostale ću puštati u javnost postepeno. U Vukovaru postoji neka nova vrsta plemstva, dovoljno je da se uđe u HDZ i dobije posao, a kada se promjeni vlast prebacuje se ljude u županiju gdje ostaju doživotno – objašnjava Pavao Josić, vijećnik Živog zida u vukovarskom Gradskom vijeću kojemu na snimci prijeti njegov prezimenjak. Tu prijetnju, tvrdi, nije doživio ozbiljno , ali očekuje od institucija da odrade svoj posao. Zaključuje kako nema namjeru slučaj prijavljivati policiji niti dizati kaznenu prijavu.

Komentara 5

DU
Deleted user
13:48 11.10.2019.

Pavo - klosar bio , klosar ostao.

OO
oo8787
13:47 11.10.2019.

Nakon odlaska Pernara, živi zid je izgubio i ono malo smisla što je imao. Sada je to mainstream stranka nagnuta prema ljevici.

DU
Deleted user
15:00 11.10.2019.

molim vas... tko sada ozbilnno shvaća ŽZ nakon cirkusiranja i valjanja po podu?.... čak su i banke nasjele na cirkus, oa odobrile Sinčiću kredit za stan misleći da se samo šali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije