Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istambulska konvencija
Povratak na članak

Vijeće Europe pozdravlja najavu vlade da će raspravljati o Istabulskoj konvenciji

Hrvatska je jedna od država u kojima ratifikacija izaziva oštre rasprave u parlamentu, civilnom sektoru i stručnim krugovima.

Komentari 15

RI
rightside
14:04 09.03.2018.

ma ovako,, cim ste vi toliko zapeli za tu konvenciju, tu se skriva nesto drugo sta vama odgovara,ili nacin na koji cete doci do love,,jer sta se prava tice, zna se vec duze vrijeme da je nasilje kaznjivo,,)))) dakle,,onaj ili ona ko vas je sve uspio napalit na ovo sigurno zna zasto to radi,,)))))) jer evo,, da je to bilo imalo bitno za partiju,njihove udruge,pogotovo njihove zene,,vec davno bi to bilo rjeseno,,no posto se "bas pred izbore" dogodilo ono sa lalovcem, i naravno, veliki vodja nije dao da se s tim ide u javnost radi nadolazecih izbora,,i moguce velike stete na izborima, nije bilo bitno toliko da se to bas odmah napravi,,sad kad se kao zaboravio lalovac kao nasilnika veliki vodja ima svoj biznis,e sad bi trebalo nekog drugog okrivit za sve,,)))))

VL
GU
Gustirna
14:19 09.03.2018.

Cudno....za ovo su u EK ushiceni....vese nego sto plenki ne postuje odluku EK o zabrani rada udbasima,jugokomunistima i kriptokomunistima u javnim ustanovama...

VL
GU
Gustirna
14:23 09.03.2018.

EU stiti udbase,jugokomuniste i njihove skojevce jer su im ti glavna snaga u provedbi rodno pedersko pedofilske ideologije...

VL
CI
cicibela
14:48 09.03.2018.

Ajde neka, da bruxelleske birokrate barem nešto razveseli nakon šoka iz Italije. Vjerni konjušari iz Hrvatske uvijek na usluzi željama dvora. Ćato se bilježi sa štovanjem.

VL
DU
Deleted user
14:59 09.03.2018.

Jesenti milu bigulicu, kao običan čovjek iz puka jako sam znatiželjan, a vjerujem da je i velika većina tzv. običnih ljudi željna doznati ključnu stvar. Naime, je li to milo i drago nam Vijeće Europe dalo hrvatskoj Vladi neoborivo ii neopozivo jamstvo da će, nakon što Sabor ratificira tu toliko razvikanu konvenciju, Hrvatskom poteći med i mlijeko, i to u potocima? A da se i ne govori o silnim drugim "benefitima" koji bi nakon IK-ove ratifikacije zauzvrat trebali zapljusnuti Lijepu Našu od Savskog Marofa do Tovarnika te od Prevlake do Dunava. Dok nam to crno na bijelo ne zajmče dični bruxelleski dečki na čelu s onim, najblaže rečeno, kontroverznim Ivekom Klaudijem Junckerom, našim vođama, učiteljima i usrećiteljima najbolje bi bilo ne upuštati se ni u što da opet, po tko zna koji put, ne bismo obrali bostan. Mi potpišemo IK, a kad tamo od meda i mlijeka ni "m". Ne mogu si zamisliti takav scenarij. Ako se već prodajemo, trebamo se prodati što skuplje, kaj ne?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
14:00 09.03.2018.

potrčko cerara i junckera, mentori će biti zadovoljni...

VL
BA
bakulušić
13:50 09.03.2018.

Dat će im bombona i šarenih balona u duginim bojama!

VL
PA
Pajkoslava2
15:25 09.03.2018.

Mene kao ženu ovaj prosvjed vrijeđa! Čitajući natpise na plakatima, počela me hvatati nelagoda, jer toliko agresije i negativnog naboja nisam dugo negdje čitala. Feminizam NEĆE spasit svijet-ono će ga uništiti! Abortus jest odluka, ali je i UBOJSTVO! Jer sa 8 tjedana već čuje otkucaj srca, a žene ga ubijaju i u kasnijim tjednima. I upravo feminizam oduzima dostojanstvo svake žene.

VL
PI
pinkec
19:54 09.03.2018.

Sa Istambulskom Konvencijom dolaze i nove udruge, koje će kontrolirati stanje u RH i biti u mogućnosti tužiti RH u slučaju nekoh "nepravilnosti" i ne isplate novčane naknade "žrtvama"! Ove udruge će biti iznad Hrvatskog zakona, a bit će finaciranee iz državnog proračuna! Kakva "ljepota" za pravljenja kontroliranog kaosa u Lijepoj Našoj!

VL
ER
EroK
20:21 09.03.2018.

Da ste vi tako iskreni i dobronamjerni sa zaštitom bespomoćnih žena, onda bi vi bolje i više zaštitili i pomogli silovanim hrvaticama u nedavnom Domovinskom obrambenom ratu! Ništa niste pomogli, nego ste im se još i narugali s prijedlogom da se pridruže "Pride" paradi! Fuj!

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:07 09.03.2018.

ovo je loše režirana predstava za djecu..oni su to već odavno dogovorili...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:35 10.03.2018.

Ajmo se svi kompletno predstavljat kao žene pa da vidimo do kud će nas ovaj cirkus dovest, udarit nebulozu na nebulozu pa ko izdrži.

VL
Avatar whack.tack
whack.tack
17:11 09.03.2018.

pogleajte ovo i recite da li to vise ima smisla https://www.youtube.com/watch?v=zFMxwzQegq8

VL
AA
aabbcc
17:39 09.03.2018.

3-4 zene u Vladi i sta tu ima da se raspravlja ? Kako se muskarci dogovore ima tako da im bude.

VL
TA
Tarantula
14:56 09.03.2018.

Zatucani na aparatima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.