Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzervativna udruga

Vigilare napao Podravku, smeta im natpis na Lino ladi: 'Pišite im'

Udruzi čiji je predsjednik Vice John Batarelo smeta izbjegavanje spomena Božića
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL, Vigilare
1/3
16.12.2019.
u 12:30

"Roditelji nam već šalju pritužbe i pišu Podravki. Pišite i zovite i vi. Vratimo Božić!", poručili su jučer iz Vigilarea.

Konzervativna udruga Vigilare napala je Podravku zbog izraza na pakiranju Lino lade.

Naime, na prigodnom pakiranju popularnog Podravkinog namaza piše Merry Winter, ili Sretna zima.

Udruzi čiji je predsjednik Vice John Batarelo smeta upotreba engleskog jezika i izbjegavanje spomena Božića te su roditelje pozvali da se žale Podravci.

"Ako ste mislili da su "sretni blagdani" glup izraz (umjesto Sretan Božić), što tek reći za Podravku i njezinu "winter" Lino ladu? Prvo, zašto na engleskom, a još važnije: što znači MERRY WINTER? (sko već žele na engleskom, onda nek poruka za Podravku bude jasna: Jesus is the reason for the season...) Roditelji nam već šalju pritužbe i pišu Podravki. Pišite i zovite i vi. Vratimo Božić!", poručili su jučer iz Vigilarea.

VIDEO Vigilare o pobačaju

Komentara 86

Avatar rubinet
rubinet
12:51 16.12.2019.

Apsolutno su u pravu! ....Sretna zima ? Smiješno i žalosno. Podravka ne spominje Božić kako se ne bi zamjerila ateistima. Podravka očiti ne mari za vjerničke osjećaje.

OP
Oprtalj
15:21 16.12.2019.

Prije bih rekao da je priprema domicilnog stanovištva na navalu muslimanskih hordi. Dakle - ne spominjati Božić, da im ne remetimo mir. Čini mi se da je to više u duhu romantičara -liberala-djetinjastih naivaca (Tvrtko Barun,...). Pogledajte Lidlov katalog koji prikazuje svako drugo dijete arapske fizionomije. Ili IKEA katalog.Ne mrzim nikoga, ALI mi imamo samo Europu. Oni čuvaju svoj Lebensraum. U Saudijskoj Arabiji je krimen nositi križić oko vrata (vidljiv).

MA
MarkoMaras
15:12 16.12.2019.

Ako se skupi dovoljno ljudi i izvrši pritisak kroz medije i slično, Podravka će promijeniti natpis jer želi zarađivati na Linoladi. To je ljepota slobodnog tržišta - proizvođač se uvijek prilagođava potrošaču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije