Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor

Vigilare: Josipović je prešao granicu dobrog ukusa

Ivo Josipović, bivši predsjednik države
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
19.08.2017.
u 09:00

"Vrijednosti džamahirije bliže su osobnim vrijednostima i obiteljskom nasljeđu Ive Josipovića, nego Udruzi Vigilare čije je djelovanje u svakom smislu antisocijalističko i antikomunističko," poručuju iz Udruge.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović poručio je jučer Udruzi Vigilare da se ne namjerava ispričati nakon što je rekao da Hrvatska nije katolička džamahirija.

Nije se dugo čekalo na odgvoor iz Udruge gdje su zaključili kako je "srećom, bivši predsjednik" prešao granicu dobrog ukusa i uvrijedio katolike Hrvate. 

"Udruga Vigilare ne zalaže se za „katoličku džamahiriju“, kako insinuira, srećom bivši, predsjednik Josipović. Čovjek koji je obnašao tako visoku dužnost i predstavljao Hrvatsku u svijetu, trebao bi znati da je džamahirija, političko uređenje koje je osmislio Muammar al-Gaddafi – islamska socijalistička republika. „Katolička džamahirija“ je oksimoron, kao „drveno željezo“ i nije ostvariva," navodi se u priopćenju Udruge. 

"Vrijednosti džamahirije bliže su osobnim vrijednostima i obiteljskom nasljeđu Ive Josipovića, nego Udruzi Vigilare čije je djelovanje u svakom smislu antisocijalističko i antikomunističko. Svim ćemo se silama zalagati za to da Hrvatska nikad ne postane džamahirija, a od Josipovića i dalje očekujemo ispriku jer je, unatoč logičkoj pogrješci, jasno da je želio uvrijediti Hrvate katolike!"

Iz Udruge navode kako Josipović nema snage ljudski se ispričati, a "poticanjem antikatoličkih i anticivilizacijskih predrasuda te skupljanjem jeftinih političkih bodova na niskim strastima i vrijeđanju, Josipović je prešao granicu dobrog ukusa," smatraju u Udruzi Vigilare. 

Komentara 228

DR
drugPlenky
09:51 19.08.2017.

Profesore prava Ustav u ruke i ispričaj se katolicima, lako za Vigilare

KO
komunikolog
09:53 19.08.2017.

A tko normalan može očekivati ispriku od čovjeka koji se hvali da je odrastao u otetom stanu i da je naučio svirati na otetom klaviru. Oteto je prokleto!

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
09:52 19.08.2017.

Ovaj čovjek je jamio milijune i ima imovinu koja daleko nadmašuje njegove prihode. Međutim, on je kao komunistička kasta zaštićen od našeg pravosudnog aparata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije