Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pučka pravobraniteljica
Povratak na članak

Vidović: Radikalizacija kojoj svjedočimo nije od jučer

Motive počinitelja ne znamo, pokazat će ih istraga, no ono što možemo vidjeti iz njegovih objava je da je bio okružen svojevrsnom atmosferom netrpeljivosti i mržnje, atmosferom koja u Hrvatskoj nije novost, kaže Lora Vidović.

Komentari 4

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:59 28.10.2020.

O čemu ova priča? Kakva radikalizacija? Jedina radikalizacija je od ljevičarskih, islamističkih i četničkih krugova. I to je u ovogodišnjem izvješću SOA-e. Zašto širi neistine i tako radikalizira društvo? U čijem interesu to radi?

VL
LL
lijepa_li si
09:05 28.10.2020.

čeka se rasprava u saboru za izvješće 2o18.2019.. ako to nije dokaz igrokaza i "važnosti" ove tzv. institucije ne znam što je. nitko nebi primjetio da se stotine sličnih ureda zatvore, a stotine milijuna bih se uštedjelo.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
20:21 28.10.2020.

Ovoj mustri isto je napisati na zid NDH i ZDS i nemilosrdno pucati na policajca ispred sjedišta Vlade RH? Odmah bi ju otjerao u sto .......

VL
Avatar Observer48
Observer48
11:59 28.10.2020.

Žena lijepo otkriva istinu, ali očekivano, ona se ne sviđa marginalcima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.