Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vladu je vrijeme pregazilo'
Povratak na članak

Vidović Krišto optužuje premijera: Izgubio je osjećaj za stvarnost, trikovima pokušava sakriti korupciju

Većina građana razumije da je 'divljačka' korupcija ključni problem u Hrvatskoj, a to jedino ne razumiju Plenković i njegov najuži kabinet, tvrdi saborska zastupnica

Komentari 7

VA
vadis1
14:43 23.10.2020.

Vidovic Kristo je sve dobro rekla. Korupcija (lopovluk) unistava Hrvatsku.

VL
LU
Ludwik
18:27 23.10.2020.

Uz gospodju Kristo i jos nekolicinu zastupnika DP-a i MOST-a, konacno smo i mi Hrvati dobili svoje zastupnike u Saboru...

VL
ZE
zecopas
04:19 25.10.2020.

Sve je dobro rekla. Ova vlada je najkorumpiranija ikad i uništili su državu više nego ijedna vlada prije. Još i ova prevara s koronom...što ti više treba. Čista veleizdaja.

VL
EB
EBERT
14:47 23.10.2020.

Ona i njezin tim samo su zavisni. Do sad nije Hrvatska imala boljeg Primjera. Postovani Gosp. Plenkovic--nastavite tako i dalje ako netko moze uvesti red onda ste to vi sa vasom vladom. I dalje puno snage i uspjeha.

VL
TA
Talleyard
15:04 23.10.2020.

Skoro se skriva iza skuta obe laprdače, a njihovo poslanje je širiti mržnju, pesimizam. kaos ,među narodom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.