Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vidošević o HAC-u: Politika više ne želi braniti pojedinačne interese

nadan vidošević
Patrik Macek/Pixsell
26.11.2009.
u 11:06

Pojava afera znak je da Hrvatska želi promijeniti postojeće stanje, a to znači da politika više ne želi pokrivati interese pojedinih interesnih skupina - komentirao je Nadan Vidošević, nezavisni predsjednički kandidat.

Ekonomska kriza i nemogućnost hrvatske države da financira kamate po dugovima onemogućili su skrivanje svih slabosti koje imamo u javnom sektoru.

Pojava afera znak je da Hrvatska želi promijeniti postojeće stanje, a to znači da politika više ne želi pokrivati interese pojedinih interesnih skupina - komentirao je predsjednički kandidat Nadan Vidošević današnje privođenje u policiju zaposlenika HAC-a te tvrtke Skladgradnja pod sumnjom u višemilijunske malverzacije. 

Komentara 38

Avatar tomsom
tomsom
11:36 26.11.2009.

zbilja je svima na forumu bitno kome ide tvoj glas. he he he.

PO
podravec
12:23 26.11.2009.

Krajnje je vrijeme da dođu i u Gospodarsku komoru pa da predsjednika povedu sa sobom i oduzmu mu sve od naroda opljačkano bogatstvo.

MO
momak23
21:09 06.12.2009.

a jesi se i ti vidoševiću promijenio??jel kod tebe ishlapila mito i korupcija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije