Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO OPORAVAK OD OPERACIJE GLASNICA

Vidošević: Napad na Podravku je napad na državne interese

vidosevic
Goran Stanzl/VLM
23.10.2009.
u 11:50

Ne vjerujem da se sastalo 5-6 Podravkinih menadžera i da su sami smislili taj plan. To je moralo biti skovano izvan Podravke, procijenio je Vidošević nakon dvotjednog odsustva s političke scene te pohvaljujući napore koji su uloženi da se ovaj slučaj razotkrije.

Nakon što je prije dva tjedna iz osobnih razloga, kako bi mu operirali glasnice, započeo "predizbornu šutnju" komunicirajući s javnošću na internetu ili posredstvom svoje glasnogovornice, nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević vratio se u utrku za Pantovčak poručujući na danas održanoj konferenciji za novinare:

- Vjerujem da se sada dobro čujemo.  

Udarivši po vrućim temama u zemlji, Vidošević nije štedio novi glas, koji je sada čišći i daleko od "hrapavosti" koja ga je prije mučila.  

- U Hrvatskoj više neće biti isto, ona će biti drugačija i vratit ćemo optimizam. Znam što treba ovoj zemlji i vrijeme je za promjene. Moramo skinuti sve okove koji su nas držali do sada - ustvrdio je nezavisni predsjednički kandidat.  
 
Nakon općeg pogleda na stanje u državi, Vidošević je komentirao i zbivanja u Podravki. 
- Ne vjerujem da se sastalo 5-6 Podravkinih menadžera i da su sami smislili taj plan. To je morao biti plan skovan izvan Podravke - procijenio je pohvaljujući napore koji su uloženi da se ovaj slučaj razotkrije.  
 
- Napad na Podravku je napad na državne interese - ustvrdio je Vidošević dodajući kako prošli kormiral Vlade nije bio spreman otvoriti ovaj slučaj. 
 
Također je pružio potporu sadašnjoj izvršnoj vlasti procjenjujući da pravi test dolazi s krojenjem proračuna za iduću godinu. 
  
 - Ovako centralizirana Hrvatska više ne može naprijed, ovako centralizirana država dovodi moć u ruke pojedinaca koji onda bahato upravljaju s onim što nije njihovo. Odgovornost će se morati prepustiti regijama, županijama - poručio je. 

Vidošević je priznao i kako je dvotjedno mirovanje iskoristio za opširnu komunikaciju s mladima na internetu, gdje je uvidio njihovu snagu i volju za mijenjanjem sadašnjeg stanja.
Priznao je da se navikava na novi glas, odlazi logopedu i uči govoriti, a strahovao je kako će glas, kojim je sada zadovoljan, nakon operacije i oporavka zvučati. 

Komentara 91

FR
frenkie257
12:50 23.10.2009.

Čovjek zna znanje i sposoban je. On nam ne mulja oci i govori da će sve biti u redu a mi samo da se zavalimo u naslonjac. Jasno je rekao da se moramo primiti posla i ucititi nesto od svoje zemlje. A on ce biti na celu i voditi nas kroz sve. Svaka čast Nadane!

WE
west
12:28 23.10.2009.

Mislim da je Vidošević sve super rekao.Napad na Podravku ,napad je na državne interese.

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
18:31 23.10.2009.

DiasporaZeljko, kad vec komentiras,sluzi se hrvatskim jezikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije