Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vidošević: Izlaz iz krize je u radu

Nadan vidošević
20.09.2009.
u 17:32

Nadan Vidošević, predsjednički kandidat, posjetio je Voloderske jeseni, te mještanima poručio da je u njihovim proizvodima budućnost.

VOLODER - Predsjednički kandidat Nadan Vidošević posjetio je tradicionalne 42. u nizu Voloderske jeseni i u kratkom govoru poručio okupljenima kako proizvodi koje je vidio u Voloderu imaju budućnost te da se svi zainteresirani jave u gospodarsku komoru koja će im pomoći u prodaji tih proizvoda.

 

- Kriza je, ali naša budućnost nije u plakanju već u radu, samo s vjerom u sebe i radom možemo prebroditi trenutne teškoće. Nemojte nikada dopustiti da je netko drugi kriv za vaš neuspjeh - poručio je Nadan Vidošević.

Komentara 18

RE
RexCroatorum
12:04 21.09.2009.

Vidošević: Izlaz iz krize je u radu RexCroatorum: Izlaz iz krize je u tipki RESET, koja bi sve ove Vidosevice i njemu slicne vratila odakle su i dosli. Na zalost nema takve tipke u Hrvata. Bar za sada.;-)))

SM
SMITSMIT
11:03 21.09.2009.

GLASAĆI ODLUČUJU.... mesić je imao 26 % i zabavljao london i brisel 10 dugih godina..a MI koji nismo glasovali za Harlekina nesvrstanog ..čudili se vicevima i petoj koloni..A NADAN I SLIČNI....uvozimo kinesko a HRVATSKO srebro prodajemo...

SO
Somelier
09:43 21.09.2009.

Kako možete tako ogovarati Vidoševića kada je čovijek prvi poveo 500 direktora Hrvatskih tvrtki u Beograd.Poslije toga cvate ekonomija u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije