Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalija Orešković:

'Vidjet ćemo koliko će Kolakušićevih obećanja biti provedeno'

Dalija Orešković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
26.05.2019.
u 20:25

Ljevica, ukoliko uistinu misli biti alternativa ovim tendencijama, za koje mislim da su opasne, mora preuzeti odgovornost i tražiti zajednički nazivnik za sve izbore koji dolaze, rekla je Orešković.

Čelnica stranke START, Dalija Orešković, komentirala je rezultate izbornih anketa, prema kojima njezina stranka osvaja 2,6 posto glasova što nije dovoljno za mandat u Europskom parlamentu.

- Mi smo u svakom slučaju bili tihi i nismo se znali nametnuti i nismo znali objasniti zašto je osim korupcije bitno govoriti i o drugim problemima. Rezultate moramo poštovati. Vidjet ćemo koliko će Mislav Kolakušić zagovarati borbu protiv korupcije. Vidjet ćemo koliko će od njegovih obećanja biti provedeno i kakve će posljedice to imati - rekla je Orešković za N1 i dodala:

- Ljevica, ukoliko uistinu misli biti alternativa ovim tendencijama, za koje mislim da su opasne, mora preuzeti odgovornost i tražiti zajednički nazivnik za sve izbore koji dolaze.

Komentara 45

AN
ANTIkomunist55
20:41 26.05.2019.

opet ova, zar nisu govorili da bi ona mogla pobjediti Kolindu toliko o doticnoj nije vrijedna medijskog prostora

PR
protin
20:39 26.05.2019.

Dno

DU
Deleted user
20:48 26.05.2019.

Da u tebi ima malo morala ne bi se vise bavila politilom....l

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije