Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA POGREŠKA

VIDEO Žohare je pokušavao ubiti uz pomoć upaljača, napravio štetu od 300 tisuća kuna

Foto: Screenshot
1/2
11.11.2019.
u 12:14

U incidentu je ozlijeđena i jedna osoba, a muškarac je dobio 11 dana zatvora te je dogovorio kompenzaciju s vlasnicima oštećenih automobila.

Očajni vlasnik restorana u kineskom gradu Quanzhou na sve se načine pokušavao riješiti žohara, no posljednji pokušaj završio je sa štetom od gotovo 300 tisuća kuna.

Bilo je tri u noći kada je muškarac primijetio žohare i krenuo ih špricati sprejem protiv insekata. Smatrao je da to nije dovoljno učinkovito pa je odlučio u kombinaciji sa sprejem koristiti upaljač. To se pokazalo kao velika pogreška budući da je vatra zahvatila sve ono što je prije toga poprskao. 

Ispred restorana nastala je buktinja i vatra je zahvatila automobile parkirane ispred restorana, ali i restoran u kojem je bilo zapaljivih stvari.

Incident se dogodio još u kolovozu, no snimka se nedavno pojavila na kineskim medijima. U incidentu je ozlijeđena i jedna osoba, a muškarac je dobio 11 dana zatvora te je dogovorio kompenzaciju s vlasnicima oštećenih automobila.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar miyamoto
miyamoto
13:30 11.11.2019.

Jednom prilikom sam pokušao uhvatiti žohara te ga izbaciti van iz jednog motela u kojem sam odsjeo. Pošto nikada ne ubijam živa stvorenja tako sam i ovog kukca prijavio na recepciji te zatražio da ga potraže ispod kreveta

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:25 11.11.2019.

ja mislio da se je ovo desilo kod nas, jer je šteta navedena u kunama. Pa zar ne vidite kako to groteskno izgleda, kad inozemne financije izražavate u kunama???????????

BI
Bilstein
16:44 11.11.2019.

ja vas branim a vi meni crveni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije