Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE OBJAVILA

VIDEO: Zgrozit ćete se kad vidite što je majka pronašla u čokoladnom jajetu

Crvi u čokoladnom jajetu
YouTube screenshot
23.03.2019.
u 14:11

To je najgora noćna mora roditelja. Zamislite da sam to dala svom sinu, kazala je

Karly Mulligan iz Velike Britanije ostala je neugodno iznenađena kada je svom dvogodišnjem sinu kupila kinder jaje. Na jajetu je bilo nešto neobično.

"Odlučili smo sastrugati nožem i odjednom je na kuhinjski pult ispalo nešto što je izgledalo kao mali žuti crv. Bila sam užasnuta. Brzo sam uzela mobitel i počela snimati dok smo strugali dalje. To je najgora noćna mora roditelja. Zamislite da sam to dala svom sinu", kazala je ova 28-godišnjakinja.

Potom se obratila trgovini B&M i Kinderu. Rekli su joj da će joj poslati omotnicu u koju će staviti jaje i poslati u njihovo sjedište kako bi istražili što se dogodilo, piše The Sun.

Nakon što je pregledala jaje, otkrila da je istekao rok trajanja prije više od godinu.

Snimku je objavila na Facebooku. - Nakon što su četiri crva ispala, odlučili smo  zamotati jaje natrag. Ne tražim naknadu, ali želim da ljudi ovo znaju. Mislim da je to važno - napisala je na Facebooku.

“Kvaliteta naših proizvoda je nama vrlo važna i vjerujemo da je ovo bio izolirani incident. Istražit ćemo to s našim dobavljačem", poručili su iz B&M-a.

Ključne riječi

Komentara 12

RA
raikonen
14:38 23.03.2019.

Istekao rok prije godinu dana? Gledaj što kupuješ! Najbitnije da si odmah uhvatila mobitel i " Rec" snimaj,gusko.

DU
Deleted user
16:24 23.03.2019.

malo proteina..

VE
Venn
17:27 23.03.2019.

Šta si kupovala jaje staro godinu dana? Nemaš nikoga doli sebe kriviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije