Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

VIDEO Žestoka tučnjava u Vinkovcima: Letjele šake, udarali nogama ljude na tlu...

Tučnjava u Vinkovicma
Foto: YouTube screenshot
23.09.2019.
u 15:26

Bili smo na mjestu događaja, dio sudionika nam je poznat, a za drugim dijelom tragamo, kažu u policiji.

Proteklih dana društvenim mrežama širi se snimak tučnjave u večernjim satima koji je zabilježen u Vinkovcima. Na snimci se vidi sukob nekoliko osoba pri čemu je nekoliko njih ostalo ležati na tlu. Vidi se i šutiranje nogom osobe koja leži na tlu.

- Znamo za taj događaj i on još uvijek nije završen, odnosno, još uvijek je isti predmet kriminalističkog istraživanja. Bili smo na mjestu događaja, dio sudionika nam je poznat, a za drugim dijelom tragamo. Pozvana je bila i hitna pomoć koji su ukazali pomoć ozlijeđenima. Rečeno je kako se radi o lakšim tjelesnim ozljedama, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Domagoj Džigumović.

 

Dodao je kako se taj događaj dogodio u vrijeme Vinkovačkih jeseni te da su u policiji zadovoljni kakvo je bilo stanje sigurnosti.

- U tih nekoliko dana imali smo preko 100.000 posjetitelja u gradu. Imali smo više intervencija od kojih su četiri događaja izdvojena pri čemu nitko nije teže ozlijeđen. S obzirom na broj ljudi i događaja zadovoljni smo jer je sve prošlo u redu - rekao je Džigumović.

Ključne riječi

Komentara 29

DO
domxerex
16:58 23.09.2019.

Za sve sa "viškom energije i manjkom odgoja" (u prijevodu sve vrste nasilnika i agresivaca) uveo bih preodgoj radnom terapijom u vidu pošumljavanja planinskih goleti Velebita, Biokova, Mosora, Dinare, ...

DO
dopizdilomi
16:35 23.09.2019.

Od PRIJE poznati policiji. Tko je išta učinio da do toga više ne dođe? Policija? Pravosuđe? Sudstvo? Zakonodavac? Ima li tko odgovor?

Avatar Observer
Observer
16:54 23.09.2019.

...udarali nogama ljude na tlu... znaci nisu udarali Srbe, jer da jesu vec bi Pupovac i cijeli drzavni vrh bio u Vinkovcima a obavjesten bi bio Bruxelles i UN.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije