Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bili su potpuno šokirani'

VIDEO Žena se suočila s trojicom muškaraca koji su bacali otpad, natjerala ih je da sve pokupe

Žena se suočila s trojicom muškaraca koji su bacali otpad
Foto: Screenshot
1/3
22.04.2021.
u 17:48

Snimila je njihova lica, registracijsku oznaku kamiona i smeće koje su bacili

Trojica muškaraca izbacivala su građevinski otpad u prirodu dok se s njima nije suočila 29-godišnja Ella te ih natjerala da pokupe smeće i vrate ga u svoj kamion. Ella je cijeli incident, koji se dogodio u engleskom Devonu, snimala, a muškarci su se na početku znatno šokirali.

"Bolje vam je da to pokupite", vikala je dok im se približavala. Zaprijetila je kako će pozvati policiju te im je iz kamiona uzela ključeve. Snimila je njihova lica, registracijsku oznaku kamiona i smeće koje su bacili. 

"Tamo se odlaže toliko smeća jer smo blizu autoceste", rekla je Ella koja živi u blizini tog područja, piše Daily Mail. Ubrzo je nazvala svog partnera koji je stigao s nekoliko prijatelja. Pozvali su i policiju. 

Ispričala je kako je toliko bila ljuta da se nije bojala sama suočiti s tri muškarca

"Kad se osvrnem unazad, imala sam sreće jer mi nisu ništa učinili. Bili su potpuno šokirani. Snimala sam ih, a oni nisu znali što učiniti", rekla je dodajući kako su odmah počeli prikupljati smeće koje su bacili. 

Policija je navela kako je malo vjerojatno da će se muškarci suočiti s kaznenim progonom, unatoč tome što su uhvaćeni na djelu.

Komentara 15

Avatar kenshi
kenshi
18:53 22.04.2021.

Samo naj primitivniji bacaju smeće u prirodu ili na zelene površine.

HA
HERCEGOVA@AC
18:37 22.04.2021.

A ja mislio kod nas. Da je to kod nas napravila, najprije bi popila batine a onda i kaznenu zbog snimanja,

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:14 22.04.2021.

Bravo,👏👏Ella bravo!!!!!👍😷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije