Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŠKARCI, PRIPAZITE!

VIDEO Žena pobjesnjela vidjevši pijanog muža na ulici, a ono što je napravila ne prestaje zabavljati javnost (u pitanju je i mačeta!)

Mačeta
Foto: YT/Screenshot
13.11.2016.
u 22:45

Počela je vikati tjerajući ga da odmah uđe u auto, dok je hodala oko njega i automobila, vitlajući mačetom

Snimka iz Bangkoka na kojoj bijesna žena ne prestaje svog pijanog muža udarati mačetom ujedno sablažnjava i nasmijava javnost.

Dok su prolaznici zbunjeno gledali što se događa, ali ipak mirno nastavili prolaziti, ljutita žena pokušavala je svog vidno pijanog muža strpati u auto i najvjerojatnije da odvesti kući.

Muž je, u trenutku kad ga je žena spazila, sjedio na pločniku, a promatrač događaja rekao je kako je pijani muž najvjerojatnije čitavu noć tulumario s društvom.

Za kaznu, žena ga je počela udarati mačetom po tijelu i nogama. Počela je vikati tjerajući ga da odmah uđe u vozilo, dok je hodala oko njega i automobila, vitlajući mačetom.

>> Na izborima pobijedio kandidat koji je preminuo

>> Napravio ludost zbog koje je zrakoplov morao prisilno sletjeti, prijeti mu 20 godina zatvora!

Ključne riječi

Komentara 4

YO
yopi
10:18 14.11.2016.

Da je imao turban bio bi terorist,ali posto je zena onda je to ocito simpaticno.Zamislite da muskarac tuce zenu za macetom?Internet bi se "zapalio", a bome bi i njega.Stop ismijavanje zenskog nasilja nad muskarcima.

TH
than
23:58 13.11.2016.

Pa ocito joj dop.....

AC
acer7
10:02 14.11.2016.

žene vole propalice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije