Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUD ČIN

VIDEO Zapalili taksi na benzinskoj dok je taksist još bio unutra

Zapalili taksi na benzinskoj postaji
Foto: Kent Police
1/3
15.12.2018.
u 17:09

Nakon godine dana od katastrofalnog zločina, dvojica piromana osuđena su na zatvorsku kaznu

Britanski taksist je 15. prosinca prošle godine vozio dvije osobe koje su tijekom noćnog izlaska zapalile njegov automobil na benzinskoj postaji, prenosi BBC

Warren Hearne i Danny Frost tu su večer tražili od taksista da stane na benzinsku postaju kako bi oni mogli kupiti pivo. Međutim, nakon što je učinio ono što su od njega tražili, njih dvojica nisu ulazili po pivo, već se jedan od njih, Warren Hearne, sumnjivo šetao oko taksija. Sljedeće što je učinio, za taksista je bilo šokantno. 

Pogledajte što su dvojica piromana napravili na benzinskoj postaji:

U jednom trenutku, Hearne je uzeo pumpu i izlio malu količinu benzina na stražnje sjedalo. Taksist je vidio što se dogodilo te je izašao iz automobila. U tom trenutku vozilo se zapalilo, a dvojica piromana su se razbježala. Taksist se odmaknuo, no nakon nekoliko sekundi je pokušao uzeti nešto iz vozila. Na svu sreću, taksist je prošao bez ozljeda, ali je vozilo izgorilo. 

Oko godinu dana poslije, stigle su kazne za dvojicu mladića. I jedan i drugi priznali su krivicu za zločin zbog kojeg su dobili zatvorske kazne veće od 5 godina. Warren Hearne je dobio kaznu od 6 godina i 4 mjeseca, dok je Danny Frost dobio 5 godina i 7 mjeseci. prenosi lokalna policija. 

Pogledajte slavlje u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zagreb:

Ključne riječi

Komentara 7

DA
dabssa
17:18 15.12.2018.

Englez zapali auto i dobije 5 godina zatvora, Daruvarac zamalo ubije djevojku i nikom nista....

KA
Karloho
20:51 15.12.2018.

Jad i bijeda....Kod nas Demal nožem ubije mladića i dobije 3,5 godine zatvora,lik prebije djevojku koja završi u bolnici s teškim povredama ,a sudija ga pusti da šeta slobodan i sve je po zakonu.Izgleda da je život i zdravlje naših građana jako jeftin i ne vrijedi ništa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije