Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obuka kod Petrinje

VIDEO Naježit ćete se: Pogledajte što su uzvikivali vojnici prolazeći kroz selo

Facebook
19.10.2020.
u 14:51

Odlučili su iz sveg glasa zapjevati koračnicu posvećenu heroju obrane Vukovara - Blagi Zadri.

Dio pripadnika hrvatskih vojnih snaga nalazi se na obuci na petrinjskom području, a na koji način si dižu moral prikazuje video objavljen na Facebooku.

Naime, jedna korisnica snimila je vojnike dok su prolazili kroz selo Hrastovica uzvikujući ime Blage Zadre, jednog od heroja obrane Vukovara tijekom Domovinskog rat.

Kad su prolazili pored njene kuće, opazili su je te odlučili iz sveg glasa zapjevati koračnicu posvećenu spomenutom Blagi Zadri.

- Naša mladost... naši mladi Gromovi... naš ponos... s ponosom na Blagu Zadru... ori se našim selom - napisala je korisnica uz video.

Ključne riječi

Komentara 142

DU
Deleted user
15:26 19.10.2020.

najeziti se od srece i ushita...bravo hrvatski bojovnici...

JE
Jeronim1999
15:47 19.10.2020.

Iznad svih, Hrvatska!!!

NA
Nadzornik
16:37 19.10.2020.

Bilo bi dobro da prođu i kroz negoslavce i borovo selo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije