Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA STRANKE

VIDEO Vučiću se potkrala greška ispred simpatizera SNS-a: 'Ups, ah, šta ćete'

Aleksandar Vučić
Foto: pixsell
1/3
28.10.2019.
u 12:27

Video je na društvenim mrežama izazvao burne reakcije korisnika, ističući kako srpski predsjednik "konačno govori istinu"

Aleksandar Vučić je tijekom svoje karijere predsjednika Republike Srpske i predsjednika Srpske napredne stranke održao nebrojano mnogo govora, ali ovaj mu se put, na 11. obljetnici osnivanja stranke, potkrala jedna, recimo slučajna greška.

- Najvažnije je da ljudi razumiju, da ni ja, ni vi koji ste u Srpskoj radikalnoj... Ups, ah... Šta ćete - rekao je Vučić netom prije nego li su pristaše stranke počeli gromoglasno pljeskati.

Riječ je naime o njegovoj bivšoj stranci, Srpskoj radikalnoj stranci koja je danas pod palicom Vojislava Šešelja. Video je na društvenim mrežama izazvao burne reakcije korisnika, ističući kako srbijanski predsjednik "konačno govori istinu".

Komentara 3

Avatar Croatino
Croatino
12:55 28.10.2019.

Nije to bila greška. Bio je 15 godinja u radikalima i Seseljov šegrt, ratni huskac i provokator. Jos sanja o velikoj Srbiji, Samo se je osamostalio od Seselja, ciljevi ostali isti. Bit ce ironija povijesti da ce on biti taj, koji ce priznati nezavisnost Kosova

Avatar mason
mason
15:14 28.10.2019.

Samo vi o jugoregiji . Sto je jos rekao mali tro.fazni Erdogan ?

Avatar Trica
Trica
15:09 28.10.2019.

Izgleda da je našem Predsedniku pala željezna zavesa na glavu pa priča svašta:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije