Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljan nastup

VIDEO Vučić ide u Kinu. Pogledajte kako je to najavio na kineskom

23.12.2019.
u 13:32

Aleksandar Vučić potvrdio je da u travnju putuje u Kinu, gdje će se susresti s predsjednikom Xi Jinpingom

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić putuje u Kinu. Svoje putovanje najavio je na Instagramu i to na kineskom jeziku.

"Ovim putem želim potvrditi svoj posjet Kini u travnju, kao i zadovoljstvo i radost što će predsjednik Xi posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xhi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xhi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Želim zahvaliti predsjedniku Xi Jinpingu na njegovom vodstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posjetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinit ćemo sve da se osjećate kao kod kuće", navedeno je na Vučićevom profilu na Instagramu.

Video: Vučić i Putin u Beogradu

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Trica
Trica
15:35 23.12.2019.

Možete se vi smijati Vučku, ali bar priznajte da je Hrvatskim političarima lakše nego Srpskim, vaši glavni Svjetski partneri su Bosna i Kosovo:))

SV
stjepan v.
11:15 20.01.2020.

Nadam se da Ostane u srpskoj pokrajini Kini.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:39 20.01.2020.

Ide Vučić u Kinu a mi se ponadali da će Kinezi zgotovit Pelješki 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije