Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dlaku izbjegnuta tragedija

VIDEO Snimka iz susjedstva zgrozila građane, vozač otišao s mjesta nesreće

Nesreća u Zenici
Dnevni avaz
10.11.2019.
u 13:53

Ozlijeđena pješakinja pozvala je policiju, koja je pokušavala pronaći sporni automobil

Na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića u Zenici u subotu navečer dogodila se prometna nesreća u kojoj je za dlaku izbjegnuta tragedija, a nakon što je nesavjesni vozač udario djevojku na pješačkom prijelazu, kratko se zaustavio i otišao s mjesta nesreće. 

Portal Avaz.ba u posjedu je snimke nesreće, na kojem se vidi da su pješakinje uredno krenule prelaziti na pješačkom prijelazu kada je naišao Citroen i udario jednu od njih.

Kratko se zaustavio, a potom hladno produžio. Ozlijeđena pješakinja pozvala je policiju, koja je pokušavala pronaći sporni automobil.

Brojna javnost u Zenici zgrožena je ovim događajem, ali i činjenicom da se na Bulevaru sve češće događaju nesreće u kojima su žrtve pješaci, dok nadležni ne poduzimaju ništa.

Ključne riječi

Komentara 5

TO
Toni66
14:45 10.11.2019.

Brojna javnost u Zenici zgrožena je ovim događajem, ali i činjenicom da se na Bulevaru sve češće događaju nesreće u kojima su žrtve pješaci, """""dok nadležni ne poduzimaju ništa"""" kad je bagatela . NIti režu glave niti koriste seljotep papa metak u glavu pa u Dunav ništa od toga ! Samo se dogovori sa poznanicom... Umjesto da funkcioniraju kao na bijesnom Zapadu da ga linčuju .... I velika potraga sa zrakomlatima je izostala ... Ipk je kriv naravno gurnuo je djevoku tako da je skoro i pala pri tome ... Strahota što drugo ... ,,

Avatar tkozna
tkozna
08:20 12.11.2019.

Svi učesnici u prometu se moraju uvjeriti da će poduzetu radnju učiniti tako da ne ugražavaju sebe i druge učesnike u prometu. Jasno je da je mrak i da kiša pada, vozač je nepažljivo prilazio označenom pješačkom prelazu ali isto tako djevojke su preko prelaza prelazile bez da su zastale i da su se uvjerile da je prelaz siguran. Tim prije uvjeti na cestu su bili takvi da je bila slaba vidljivost, uvjeti za zaustavljanje vozila otežani. I jedni i drugi su se ponašali kao da su na livadi. Odlazak vozača a i pješakinja sa mjesta prometne je protuzakonit.

AA
aabbcc
15:35 10.11.2019.

pa tu je bilo bar tri djevojke za udariti a ne jedna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije