Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš pametno

VIDEO: Vozač učinio glupost kakva se rijetko viđa, i još je sve snimao

Video vozač
Screenshot
23.03.2019.
u 11:20

Na snimci se vidi kako se biciklist vozi na nogostupu, a potom skreće na cestu i vozi se iza automobila

Snimka za koju se ne zna gdje je točno i kada nastala širi se internetom munjevitom brzinom. 

Vozač automobila smiješeći je snimao kako naglo stišće kočnice dok se jadni biciklist zabija u njega. Na snimci se vidi kako se biciklist vozi na nogostupu, a potom skreće na cestu i vozi se iza automobila. Vozač smiješeći se koči, a biciklist bez kacige udara u zadnji kraj. Razbija staklo i pada na pod. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:46 23.03.2019.

"Jadni biciklist"??!! Jadni ljakse nije prilagodio brzinu i ostavio dovoljan razmak. I da, vecina biciklista su u rvatistanu "jadni".

CH
chemica
12:19 23.03.2019.

Posebna su pasmina oni koji se voze toliko sporo da ih moraš preteći. Dođeš do semafora u koloni, a on te zaobiđe skretanjem na pločnik. Par metara dalje ga opet moraš preteći riskirajući nalet na vozilo iz suprotnog smjera ili čak da njega poravnaš s asfaltom. Istina, ovdje su ipak bit problema nesposobni bandićevi prometni kvazi stručnjaci koji nisu u stanju označiti prostor za biciklističku stazu, pa se biciklisti moraju probijati kraj automobila čak i na nekim četverotračnim prometnicama po Zagrebu. Baciti među jureće automobile, za koje vrijedi ograničenje od 60 kilometara na sat, bicikliste od kojih većina nije u stanju biciklirati brže od dvadeset može samo rijetko viđeni neodgovorni uhljebljeni nesposobnjaković.

Avatar bodavica
bodavica
16:01 23.03.2019.

čitate li vi što komentirate. Najprije se je vozio po nogostupu i zatim sišao na kolnik. Samo pitam vas vozače:" kud je trebao voziti? Možda po nogostupu kao što jer vozio ili po kolniku?" pitanje je sad.Ja bi ga isto nabio na vozilo ,pa neka drugi put razmišlja kuda vozi i kako se ponaša u prometu!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije