Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
14 -1°C
 • Avatar Kaladin
  Kaladin:

  Ali opet, ta naša "raspravljivost" s putnicima, ima i svojih prednosti. Osobno sam svjedok putovanju ZG-ST, Autoprijevoz Makarska, gdje na odmorištu drugi vozač lijepo i razumljivo ( s groznim naglaskom haha) kaže "STOP for 20 minuts" , ponovi to više ... prikaži još! puta, na razglasu, gledajući putnike da vidi jesu shvatili. Nakon 20 minuta, i povratka u bus, prebrojavanja "glava" ispadne da fali troje putnika. Vozač trubi, putnici dođu do zaključka da fali neka španjolska obitelj, drugi vozač krene u potragu. Našao je ženu, ali sad nema muža i sina... minute prolaze.. traže ih i žena i vozač... nakon još 10 minuta, ide vozač i goni ih ka ovce pred sobom hahaha, ljut.. oa onda čekamo ženu opet jer ih je tražila tko zna gdje.. i s kojih 20 minuta zakašnjenja krećemo. Vozači se međusobno čudom ne mogu načuditi kako putnici neozbiljno shvaćaju prijevoz. A mislite da bi ih Danci, Njemci, Nizozemci tražili ili čekali. Bi klinac.

 • Deleted user:

  Ne znam postoji li još firma 'Contus' iz Zadra? To je bio apsolutno najbolji prijevoznik s kojim sam ikada putovala!!! Pristojni,kulturni vozači,čisti autobusi i pristup putnicima koji je bio na svjetskoj razini. Sve pohvale za njih.

 • mexpert:

  Sličan primjer , bez nasilja,hvala bogu...u zg kupljene dvije povratne karte prijevoznika iz varaždina prema moru( na vrijeme ) , tražene točno od datuma do datuma sa rezerviranim mjestima...nema problema, kaže blagajnica, vrijede 60 dana...daje savjet kada dođete na odredište ... prikaži još! u turističkoj agenciji potvrdite povratak...naravno problem ....linija kojom se treba vratiti više ne vozi iza određenog datuma...nije spomenuto....nakon telefoniranja,živciranje dobijamo savjet da odemo do obližnjeg grada, tamo hvatamo liniju istog prijevoznika, ali rezervacija ne vrijedi jer možda neće biti mjesta...ili kupite nove karte, a ove reklamirajte kad se vratite...vračaju novac....nadamo se ....vidjet ćemo....kaos

Još iz rubrike Vijesti

JUŽNO BOJIŠTE

VIDEO 'Profa je pogodio tenk, kupola je odmah odletjela u zrak i nastala je panika'

Koronavirus
Koronavirus

U Hrvatskoj potvrđeno petero oboljelih. Čekaju se nalazi ostalih testiranih

Autocesta
Dionica zatvorena

Prometna nesreća na A1 između čvorova Zadar I i Zadar II