Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan razgovor u Bruxellesu

VIDEO Von der Leyen i kosovska predsjednica 'ulovljene' kako razgovaraju o Dui Lipi

Foto: Tomislav Krasnec
23.06.2022.
u 13:53

"Svi su pozvani na festival na Kosovu na koji Dua Lipa dovodi sjajan line-up", kaže predsjednica Osmani

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen na svečanom dočeku lidera na summitu Europske unije i zapadnog Balkana upitala je predsjednicu Kosova Vjosu Osmani kako je Dua Lipa. Podsjećamo, riječ je o poznatoj britanskoj pop-zvijezdi čija je obitelj podrijetlom s Kosova i Albanije.

Na kraju je Ursula von der Leyen objašnjavala predsjedniku Francuske Emmanuelu Macronu da su njih dvije fanovi te pjevačice.

"Svi su pozvani na festival na Kosovu na koji Dua Lipa dovodi sjajan line-up", kazala predsjednica Osmani.

Podsjećamo, danas se održava u Bruxellesu summit na kojem se očekuje da će Ukrajina i Moldavija dobiti status zemlje kandidatkinje.

– Danas se očekuje ta odluka o davanju statusa kandidata Ukrajini i Moldaviji. Gruzija dobiva europsku perspektivu, što je veliki iskorak jer nijedna bivša sovjetska republika nikad nije bila u tom paketu zemalja koje imaju europsku perspektivu, odnosno mogući su kandidati za članstvo – kazao je reporter Večernjeg lista Tomislav Krasnec pri javljanju uživo iz Bruxellesa, gdje se nalazi.

Govoreći o sastanku vođa zapadnog Balkana, naveo je kako se nije pronašlo rješenje za bugarsku blokadu Zapadne Makedonije i Albanije.

Više o tome što se događa u Bruxellesu, pročitajte OVDJE.

Komentara 2

Avatar RuAF
RuAF
18:38 23.06.2022.

A pa neće valjda o Dari Bubamari...

DU
Deleted user
14:50 23.06.2022.

Štajeovoštajeovo?? Njih dvije da su FANOVI due lipe? Kako ONE mogu biti FANOVI? Gdje ste veliki moralisti, rodni ravnopravci i ostali gulamferi? Što se čeka, ajmo kritike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije