Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorjelo nisko raslinje i borovina

VIDEO Lokaliziran požar na splitskom Žnjanu: Vatrogasci ostaju na požarištu

Požar u Splitu
Foto: Zdravka Jukić
1/6
Autori: Zdravka Jukić, Hina
23.09.2022.
u 18:59

Požar je lokaliziran u 17.20 sati intervencijom 30 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila

Požar na  splitskom Žnjanu  koji se uz šetnicu širio prema Duilovu lokaliziran je u 17.20 sati intervencijom 30 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila, a skupina vatrogasca ostala je na požarištu radi njegove sanacije, izvijestili su u petak iz Županijskog vatrogasnog operativnog središta

Vatra se bila približila hotelu u  Duilovu i nekoliko stambenih objekta ali nije prijetila ugrozom tih objekata, rekli su u  Vatrogasnom središtu. U blizini požara je i splitska plaža Žnjan no vatra nije ugrožavala nazočne na plaži.

U ovom požaru gorjelo je nisko raslinja i trava  te nešto borove šume.

Snimila Zdravka Jukić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije