Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalili se prešani auti

VIDEO Veliki požar u Kaštel Sućurcu: Izašao sam na balkon i cijela ulica je bila u dimu

Požar u Kaštel Sućurcu
Foto: 24sata
1/4
05.11.2019.
u 09:50

Ugroze za stanovnike nema, no na području Kaštel Sućurca osjeća se neugodan miris

Veliki požar izbio je u utorak oko dva sata na području Kaštel Sućurca u prostoru bivše Željezare.Na području tvrtke CE-SA-R d.o.o. koja se bavi reciklažom otpada zapalila se hrpa prešanih automobila.

Zapovjednik požarišta Nenad Bonacin iz DVD-a Mladost kazao je za Radio Dalmaciju da su dojavu o požaru dobili od zaštitara tvrtke, a na teren su izašli vatrogasci iz Kaštela i Solina, njih 24 s 11 vozila.

Kolika je nastala materijalna šteta, kao i uzrok požara znat će se nakon očevida. Ugroze za stanovnike nema, no na području Kaštel Sućurca osjeća se neugodan miris. Požar je lokaliziran u 7 sati.

- Izašao sam na balkon i cijela ulica je bila u dimu, ništa se nije vidjelo. Vidio sam crveni plamen u daljini. Odmah sam nazvao vatrogasce. Kad su vatrogasci stigli, požar je već bio ogroman - kazao je čitalej za 24sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije