Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAKINJA IZ MILWAUKEEJA

VIDEO Utrčala u križanje i spasila dječaka: 'Suđeno mi je bilo da budem tamo'

Foto: Screenshot
1/3
04.06.2019.
u 10:44

Šestogodišnjak je zalutao iz škole i ovaj 'izlet' imao je sretan kraj.

Cecilia Nation-Gardner, vozačica autobusa u američkom Milwaukeeju, postala je prava junakinja nakon što je potrčala za dječakom koji je hodao kroz križanje. 

Vozačica je 15. svibnja zaustavila autobus na križanju 35. ulice i Ulice Vilet u Milwaukeeju kada je vidjela dječaka da hoda po križanju. Počela je trubiti kako bi upozorila druge vozače na opasnost. Ubrzo je izašla iz autobusa i počela loviti dječaka dok su drugi automobili prolazili kao da se niša ne događa.

Kada ga je uhvatila, odvela ga je u autobus i obavijestila policiju. Šestogodišnjak je zalutao iz škole i ovaj ''izlet'' imao je sretan kraj.

– Pauzu sam završila dvije minute ranije od uobičajenog. Zato kažem da sam bila na pravom mjestu u pravo vrijeme. Suđeno mi je bilo da budem tamo. Bog čini sve s razlogom – rekla je. 

Video: Facebook/Milwaukee County Transit System

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
nirovad
12:25 04.06.2019.

imanuell od nekoliko vozača automobila "oprezno" su se provezli mimo dječaka, a jedino je ova gospođa uočila problem, zbog toga joj treba čestitati.

IM
Immanuell
12:17 04.06.2019.

Mali je svakako bio u opasnosti, ali situacija ne odaje da je stvarno bio ugrožen, jer su svi vozili vrlo pažljivo i polako. Mali se ustrčao po cesti, O.K. netko je trebao doći po njega....... Ništa se ovdje ne bi desilo i vijest uopće nije trebala postati vijest. Ajmo pirit u tikvu da bude što veća i od buhe praviti slona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije