Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUPA NA CESTI

VIDEO U samo nekoliko sekundi urušio se asfalt pa usred prometnice nastao 'jacuzzi'

Foto: Screenshot
21.11.2019.
u 10:23

Stvorio se veliki brazen vruće vode koji je zauzeo cijeli jedan trak

Zbog puknuća cijevi vruće vode u ruskom grad Tjumenju urušio se dio ceste te je nastala velika rupa. Snimka urušavanja pokazuje vozače koji unatoč velikoj opasnosti od daljnjeg urušavanja ceste zaobilaze nastali "bazen" vozeći u traku tik do njega. 

Vjeruje se da je do propadanja asfalta došlo zbog vruće vode koja se nakupljala uz prometnicu nakon puknuća velikih cijevi koje onuda prolaze. U samo nekoliko sekundi stvorio se veliki brazen vruće vode koji je zauzeo cijeli jedan trak. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, javljaju lokalni mediji.

Vlasti su odmah pokrenule sanaciju, ali i istragu o okolnostima događaja.

Podsjetimo, prije tri godine u Zagrebu se također urušio asfalt usred Slavonske avenije. Zagrebačka rupa također je nastala zbog puknuća cijevi, ali nije bila ispunjena vodom kao ona u Rusiji. No vodom ju je ubrzo na fotomontaži ispunio Slatinčanin koji se našalio kako bi na mjestu nastale rupe trebalo napraviti još jednu fontanu.

VIDEO Na Slavonskoj aveniji urušio se asfalt

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
19:04 23.11.2019.

Nemojte tako, mi smo se svi okupili, cijela obitelj, da vidimo je li to kod Rotora, kod Petlje, negdje kod radova na silnim popravcima mostova, podhodnika...je li se urušio Jadranski most nakon sve te teške mehanizacije i pojačanog prometa, .prestrašili se, a onda vidimo...pa to je u inozemstvu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije