Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt ISPLATI SE ZNATI povodom obilježavanja mjeseca financijske pismenosti

Video uratkom pokaži zašto se isplati znati i osvoji vrijedne nagrade!

Isplati se znati
PR FOTO
01.04.2016.
u 12:35

Gledaš doma roditelje kako vode kućni budžet i to ti izgleda jako komplicirano? Svaku reklama vezana uz štednju zvuči ti kao reklama za učenje kineskog jezika? Znaš da je financijska pismenost bitna, ali ne znaš gdje bi mogao/mogla više naučiti o svemu?

Ako si se pronašao/pronašla u gornjem opisu, pozivamo te da dođeš na besplatne radionice financijske pismenosti – Budi FIN: financijski obrazovan i uspješan koje će se održavati na Ekonomskom fakltetu u Zagrebu od 25.- 28.4.2016 godine u sklopu projekta „Isplati se znati“!

Prije toga želimo vidjeti tebe kako nam na duhovit način objašnjavaš važnost financijske pismenosti. Primjerice, snimiš baku koja ti objašnjava što je to štednja i zašto je ona bitna ili svoju mlađu sestru/brata koji pričaju o tome kako se plaća u dućanu. Primjera u svakodnevnom životu ima neizmjerno mnogo! Pusti mašti na volji i snimi video u maksimalnom trajanju od 2.5 minute i objavi ga na eventu Budi FIN i pošalji nam ga na e-mail 2016isplatiseznati@gmail.com.

Video nije uvjet za sudjelovanje na besplatnim radionicama, ali možeš osvojiti vrijedne nagrade! Video koji skupi najviše lajkova i stručno povjerenstvo odluči da je najbolji, osvaja jednodevni put u Gardaland za dvoje! Drugi najbolji video osvaja poklon bon u šoping centru u iznosu od 300 kuna dok treći najbolji video osvaja poklon bon u šoping centru u iznosu od 150 kuna!

Nagradna igra traje do petka, 22.4.2016.g. u 23:59h. Zato budi kreativan, snimi video, skupi što više lajkova i osvoji vrijedne nagrade! Za više informacija o projektu prati FB stranicu „Isplati se znati“! 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije