Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvuk nakon svakog uzdaha

VIDEO Ugurala usnu harmoniku u usta, objavila snimku pa je nastala panika

harmonika
Mollie O'Brien / TikTok/ Screenshot
01.02.2020.
u 07:31

Njena snimka zabilježila je više do 1,7 milijuna lajkova i brojne komentare

Srednjoškolka iz Ontarija Mollie O'Brien zabavljala je svog nećaka i to tako da je gurnula usnu harmoniku u usta. Prije nego je odjurila liječniku snimila je i panični video. Na mreži TikTok podijelila je snimku. 

Kada je ova srednjoškolka ugurala harmoniku tek su onda nastali problemi jer nije razmislila kako će je izvaditi iz usta.

@mollieobrien

going to cheo to get my harmonica removed... #foryou #fyp #foryoupage #dissapointment #failure #mymomdoesntloveme #idiot

♬ I just did a bad thing bill wurtz - cameron.tr

"Gurnula sam harmoniku u usta i sada se zaglavila", napisala je uz objavu snimke.  "Svaki put kad bih panično udahnula dolazio je zvuk", rekla je za BuzzFeed. Naime, kada god bi udisala ili izdisala na usta, čula bi se harmonika.

Njena snimka zabilježila je više do 1,7 milijuna lajkova i brojne komentare. Majka ju je odvela u bolnicu, i stomatolog joj je izvadio harmoniku.

"Draga, nemoj to više raditi", ispričala je Mollie što joj je rakao liječnik, piše Daily Mail.

Video: Vjenčanje - Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije