Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTRAJK U ŠKOLAMA

VIDEO Učitelji obradili Škorinu pjesmu: 'Jedan smo drugom sad navijači'

Foto: Screenshot
21.10.2019.
u 17:01

Učitelji iz OŠ Kneginec Gornji odlučili su odgovoriti svima koji ih prozivaju na orginalan način - pjesmom

Cirkularni štrajk u školama koji je pokrenut prije više od deset dana i dalje traje, a kako se trenutno čini, trajat će sve dok zahtjevi prosvjetara ne budu prihvaćeni. Ovog puta čine se odlučniji u ostvarivanju cilja kojeg su si zacrtali na početku - povećanje koeficijenata - pa tako od štrajka nisu odustali niti nakon što je premijer Andrej Plenković najavio povećanje osnovice plaće za cijeli javni sektor.

U jeku prepucavanja političara, ali i mnogih građana, o tome trebaju li i dalje nastaviti štrajk, na Youtubeu se pojavio video u kojem učitelji iz OŠ Kneginec Gornji još jednom jasno poručuju što učitelji misle o svemu i zašto će i dalje ostati ustrajni. 

VIDEO: Učitelji pjesmom podržali štrajk

 

 

Komentara 7

IN
instruktori
20:21 21.10.2019.

Skoro je samo dobar pjevac sto ce i ostati nakon ovih izbora

CR
creedence1954
18:58 21.10.2019.

Milanovic im prije 5 godina smanjio place pa su sutjeli. A vidi ih sad?!

MI
micko6666
17:50 21.10.2019.

Ulovite se posla gospodo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije