Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKI SUKOB

VIDEO Nasred trgovine letjeli udarci: Šestogodišnjak ih gađao šamponima...

Foto: Screenshot
1/4
07.10.2019.
u 13:51

Cijeli je događaj snimio jedan od kupaca...

Amber Stephenson, njezin šestogodišnji sin i Rebecca Mills sudjelovali su u tučnjavi u trgovini, preciznije u odjelu za šampone. Iako zvuči kao šala, ovo se je stvarno dogodilo, ni manje i više nego u Walmartu u Indiani.

Cijeli je događaj snimio jedan od kupaca, a sudeći prema kasnijim komentarima, Stephenson je branila blagajnicu koju je vrijeđala Mills. U videu se vidi kako je verbalan sukob brzo prerastao u fizički. Šestogodišnji sin Amber Stephenson stajao je pokraj svoje mame koja je na podu razmjenjivala udarce s drugom ženom.

"Johnatane, udari je u lice", vikala je Stephenson svojem sinu koji je nekoliko puta bacio bocu šampona u Mills i udario je u lice te u glavu.

Another day at Walmart from r/PublicFreakout

Kako pišu američki mediji, obje su žene uhićene te je protiv njih podignuta kaznena optužnica.

Ključne riječi

Komentara 8

CE
Cekercina
14:47 07.10.2019.

konacno neki stabilan kamerman :))

HR
hrkljus
15:51 07.10.2019.

Zanimljivo, nitko nije ni pokuso da ih razdvoji, a ne vidim nigdje ni navijace osim klinca kojem bi bilo bolje da je onoj na suprotnoj strani prosuo sampn u lice nego sto ju je lupo po tintari.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:00 07.10.2019.

Najbolji je kometar lika koji je snimao - White trash at it's finest! :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije