Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNO OSCARA!

VIDEO Tvrdio da ga je udarilo vozilo Tesla, no na ovo nije računao

Foto: PIXSELL
1/2
14.09.2021.
u 12:09

Policajci su pronašli spomenuto električno vozilo i razgovarali s vozačem koji je pak tvrdio da se Bates sam bacio ispred automobila i lažirao nesreću.

Amerikanac Arthur Bates Jr. (47) prijavio je policiji okruga Slidell u Louisiani da ga je na parkiralištu pokupilo vozilo Tesla i da je vozač pobjegao s mjesta zločina. Međutim, na kraju je on sam kazneno prijavljen. 

Kad su policajci došli na mjesto zločina, odnosno na blok 1400 avenije Fremaux, Bates im se požalio da ga bole leđa, noga i vrat, nakon čega je došla i hitna. 

Policajci su pronašli spomenuto električno vozilo i razgovarali s vozačem koji je pak tvrdio da se Bates sam bacio ispred automobila i lažirao nesreću. Na nesreću 47-godišnjaka, Tesla sve snima, prenosi Sun Herald. 

Vrlo brzo se pokazalo da je Bates lagao, a to je i sam priznao policiji.  Policijska postaja Slidell objavila je snimku njegova pokušaja glume. 

Ključne riječi

Komentara 4

HA
Hard
12:47 14.09.2021.

Black lives matter

DU
Deleted user
12:53 14.09.2021.

Vidis na njemu da je porijeklom istocno od Drine

Avatar herbe
herbe
12:20 14.09.2021.

jadničak ne zna da "tesla" ima 7 kamera i da sve snima oko sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije