Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena spola

VIDEO Tri godine fotkama bilježio svoju transformaciju u djevojku

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters
1/2
10.01.2013.
u 14:41

Mladi Australac počeo se fotografirati prije tri godine. Video je postavio na YouTube

Mladić iz Australije koji je postao djevojka prije tri godine počeo se svakodnevno fotografirati kako bi bilježio svoju transformaciju iz jednog u drugi spol. Na svom profilu na YouTubeu, gdje mu je korisničko ime iiGethi, postavio je video sa svim fotografijama koji najbolje prikazuje kako se tijelo mladog Australca mijenjalo tijekom protekle tri godine. Nizom plastičnih operacija lice mu je znatno izmijenjeno kako bi što više sličilo ženskom licu. Takozvana kirurška feminizacija lica ima više faza te obuhvaća kirurgiju kostiju i mekih tkiva lica, vrata i Adamove jabučice.

>> Nakon 19 godina veze ostavio ženu jer je doznao da je – muškarac

Komentara 6

ZE
zendraf
15:11 10.01.2013.

Eto, spolni odgoj u školama samo želi reći da na svijetu i ovakve stvari postoje, što je činjenica, kao što vidimo. I da su i takve osobe isto ljudi koji zaslužuju poštovanje kao i svi ostali. A crkva to pokušava negirati.

SE
Sejo
15:35 10.01.2013.

Jos samo da ugradi silikone

LI
LILLIT
16:40 10.01.2013.

To je u stvari tragedija, kad se bice (musko ili zensko) tako ruzno osjeca u vlastitoj kozi. Ni priroda nije savrsena. Steta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije