Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE ŽELIM VANJSKE STEPENICE'

VIDEO Trenutak kada su zazidali čovjeka uz pratnju policije: Neka mi vrate vrata!

Željko Pereković zazidan u kući
Foto: Privatni album
1/7
09.05.2019.
u 23:09

Braća su u sporu od 2011. godine, a nakon dugotrajnog sudskog postupka, doneseno je rješenje o uklanjanju vrata koja je Željko Perković naknadno postavio nakon svađe s bratom

Podjela obiteljske imovine često je veliki problem, a na svojoj se koži u to uvjerio danas i Željko Perković (57) iz Biograda koji je ostao zazidan u vlastitoj kući zbog spora s bratom blizancem.

On i brat naslijedili su kuću koju im je majka ostavila nakon smrti, brat je dobio donji dio kuće, a Željko kat.

Da bi došao do svog kata u prizemlju je probio ulazna vrata i sazidao hodnik budući da mu brat, tvrdi Željko, više nije dopuštao da se koristi zajedničkim ulazom i hodnikom koji je vodio na kat kuće.

U sporu su od 2011. godine, a nakon dugotrajnog sudskog postupka, doneseno je rješenje o uklanjanju vrata koja je Željko Perković naknadno postavio nakon svađe s bratom.

Danas su došli sudski izvršitelji u pratnji policije i majstora koji je skinuo ulazna vrata i zazidao otvor.

Obitelj je cijelu dramu snimala s balkona svoje kuće, a kada su vidjeli da će im zazidati ulaz, supruga Duška i sin Mario izašli su iz kuće, no Željko je ostao.

Sada može izaći jedino kroz prozor ili preko balkona uz pomoć vatrogasaca, ali on to ne želi.

– Proveli su sudski postupak dok me nije bilo u Hrvatskoj. Ja samo želim da mi vrate vrata i da ovo prestane. Ne želim graditi nikakve vanjske stepenice, hoću svoja vrata da mogu ulaziti u kuću – rekao je našem novinaru Željko.

VIDEO Kakva drama u Biogradu: Zazidali ga u kući zbog sudske odluke

Komentara 20

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
01:36 10.05.2019.

Braća i to još blizanci! Velika sramota. Što bi im mati rekla da je živa.

Avatar navijač
navijač
08:27 10.05.2019.

Ako s donjim djelom kuće nema ništa , onda tu ne može ni prolaziti, to je sasvim normalna stvar , to je sad tuđi stambeni prostor. Nek pravi vanjske stepenice. Riječ je o inatu, zbog kojeg trpe svi oko njega.

Avatar patkovic
patkovic
06:17 10.05.2019.

čovječe napravi stepenice , odvoji satove struje i vode i nemaš ništa sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije