Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatičan prizor

VIDEO Trener spriječio tragediju u školi, jedan zagrljaj je bio dovoljan

Screenshot/YouTube
20.10.2019.
u 09:33

U svibnju ove godine 18-godišnjak je donio pušku, no prije nego što je uspio bilo što učiniti, zaustavio ga je nogometni trener Keanon Lowe

Jedan srednjoškolski trener u Oregonu zaustavio je naoružanog učenika koji je došao u školu. U svibnju ove godine 18-godišnjak je donio pušku, no prije nego što je uspio bilo što učiniti, zaustavio ga je nogometni trener Keanon Lowe

Na snimci koja je obišla svjetske medije se vidi kako je Lowe zgrabio pušku iz ruku učenika i predao ga drugom učitelju. Nakon što ga je razoružao, Lowe je učenika zagrlio i time spriječio tragediju.

"Ovo je najbolji scenarij. Osoblje je napravilo sjajan posao", priopćila je policija.

Mladić jer osuđen za nezakonito posjedovanje oružja u javnoj instituciji. Osuđen je na tri godine uvjetne kazne, piše cbsnews.com.

Video: U posljednji trenutak izbjegao nalet vlaka

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
11:38 20.10.2019.

Nema te love. Ujutro za dobar dan, uvečer za dobar san...Apaurinček kao poticaj. Na posao pak s pancirkom i spremnim smješkom te zagrljajem za potencijalnog masovnog ubojicu. Da budem ljepši kada me budu izlagali u otvorenom lijesu prije pokopa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije