Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJUBAC SMRTI

VIDEO Tko se sa zmijom igra od nje i pogiba, a ovaj je muškarac imao više sreće nego pameti

Foto: LiveLeak
27.12.2019.
u 16:37

O cijelom slučaju se očitovao i indijski stručnjak za Subhendu Mallik koji je rekao kako su ovakvi pothvati nezakoniti i zabranjeni u mnogim državama.

Da nije mudro provocirati zmije dokaz je i slučaj iz Indije kada je muškarac imena Sonu pokušao poljubiti kobru kako bi impresionirao susjede. 

Kobra je dolutala iz okolne šume, a Sonu je odlučio da prije nego što je vrate nazad u divljinu izvede trik sa zmijom kakav je vidio na YouTubeu. Međutim, bijesnoj kobri se ideja nije svidjela pa ga je ugrizla za usnu koja je uskoro poprilično natekla. 

Sonu je nakon incidenta završio u bolnici kako bi primio protuotrov, a o cijelom slučaju se očitovao i indijski stručnjak za Subhendu Mallik koji je rekao kako su ovakvi pothvati nezakoniti i zabranjeni u mnogim državama.

- U ovom konkretnom videozapisu također se mogu vidjeti mnoge pogreške u rukovanju zmijom. Prepustite to profesionalcima - poručio je.

Ključne riječi

Komentara 2

EL
elkomadante
19:15 27.12.2019.

Tako naši političari kada obećaju brda i doline dok im ne date glas....a onda ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije