Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

VIDEO Teslin autopilot nije skužio prevrnuti kamion na cesti i zabio se u njega

02.06.2020.
u 15:16

Sreća u nesreći je što nitko nije nastradao, a kako autopilot nije zabilježio kamion baš kao ni vozač pokazat će istraga koja je u tijeku.

Kako se na ceste vraća sve više vozača, tako je i za očekivati kako će biti i prometnih nesreća. Međutim, video koji se širi internetom ozbiljno je zabrinuo neke. Naime, snimka nadzorne kamere u Tajvanu prikazuje Teslin Model 3 kako se zabija u prevrnuti kamion na autocesti, a autom u tom trenutku upravljao je autopilot. 

Kako prenosi The Drive, 53-godišnji vozač kojeg lokalni mediji navode kao gospodin Huang vozio je svojeg Teslu u 6:40 ujutro u ponedjeljak kad je propustio vidjeti na cesti prevrnuti kamion. 

Vozač tvrdi da je stao na kočnice kad je vidio kamion, ali bilo je prekasno pa se zabio u njega brzinom 109 km na sat. 

Sreća u nesreći je što nitko nije nastradao, a kako autopilot nije zabilježio kamion baš kao ni vozač pokazat će istraga koja je u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 8

HA
Hanok
16:38 02.06.2020.

Zna se da je Teslin Autopilot napravljen da vozač mora biti “za volanom” u slučajevima gdje sensori ne vide nešto. To kažu jer autopilot nije blizu savršenstva, ali ljudska glupost je uvijek tu.

LU
lukathereem
16:31 02.06.2020.

ne volim ni previše elektronike i razno razne senzore u autu a kamoli autopilot, u se i u svoje kljuse!

TK
Ten-kre
17:05 02.06.2020.

Sva sreća pa je cesta ravna a korisnik je kao i svaki američan pročitao uputstva i što mora raditi, ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije