Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPALIO INTERNET

VIDEO Svi žele 'skinuti' njegove korake: Trumpov neobični ples hit je na društvenim mrežama

Donald Trump
Foto: Screenshot
21.10.2020.
u 08:21

Trump na skupu pleše na pjesmu Y.M.C.A grupe Village People, no poznatoj koreografiji za tu pjesmu izmijenio je korake i dodao neke svoje koji su nasmijali mnoge

Američki predsjednik Donald Trump zbog svojih je plesnih pokreta hit na društvenim mrežama.

Objavljena je, naime, snimka američkog predsjednika koji neobično pleše na pozornici na svom predizbornom skupu, a to je odmah inspiriralo brojne korisnike Twittera koji su pokrenuli izazov.

Trump na skupu pleše na pjesmu Y.M.C.A grupe Village People, no poznatoj koreografiji za tu pjesmu izmijenio je korake i dodao neke svoje koji su nasmijali mnoge.

Korisnici društvenih mreža u izazovima pokušavaju imitirati Donalda Trumpa, a dodaju i posebnu glazbu pa sve izgleda još smješnije.

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:08 21.10.2020.

Za razliku od protukandidata trump ne samo da može hodati već i plesati.

LO
Lolita3
09:04 21.10.2020.

Ovima što ismijavaju američkog predsjednika D. Trumpa, uskoro bi se smijeh mogao zalediti kad Trump nadmoćno pobjedi onog jadnika Sleepy -ija

DU
Deleted user
10:38 21.10.2020.

kako ce biti kmecanja kada trump uzme drugi mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije