Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA UHIĆENIH

Strašan incident u tramvaju u Zagrebu: Brutalno pretukao mladića. Oglasila se i policija

Zagreb: Topla nedjeljna ve?er izmamila je gra?ane u šetnju centrom grada
Filip Kos/PIXSELL
24.09.2022.
u 22:11

Udario ga je po licu, nogom u područje trbuha, a zatim i šakom u glavu

Strašan incident snimljen je u zagrebačkom tramvaju prošli tjedan u noćnim satima. Na snimci, koja je objavljena na društvenim mrežama, može se vidjeli kako je jedan muškarac nekoliko puta udario drugoga koji je sjedio. Udario ga je po licu, nogom u područje trbuha, a zatim i šakom u glavu. 

S napadačem je u to vrijeme bio još jedan muškarac koji se udaljio u drugi dio tramvaja. Također, preko puta napadnutog muškarca sjedio je još jedan muškarac koji je imao podignute ruke i noge kao samoobranu. Napadnuti muškarac je, prema neslužbenim informacijama, teško ozlijeđen

O svemu se večeras oglasila i policija. 

- Dosad provedenim mjerama i radnjama utvrđeno je da su 18. rujna 2022. godine oko 3.20 sati u tramvaju, na području Trga bana Josipa Jelačića, dvojica muškaraca tjelesno napala dvojicu 23-godišnjaka pri čemu je jedan 23-godišnjak teško, a drugi lakše ozlijeđen. Današnjeg dana policijski su službenici uhitili dva muškarca, 20-godišnjaka i 36-godišnjaka, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela 'Teška tjelesna ozljeda' i 'Nasilničko ponašanje' te je kriminalističko istraživanje u tijeku - objavila je PU zagrebačka. 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
22:56 24.09.2022.

Počinitelj je Samuel Hajdanović, već od prije poznat policiji

FI
Fisherman73
22:50 24.09.2022.

Sve dok ne naleti na nekoga tko se neće dati tako lako...nasilnicima možeš odgovoriti jedino na isti način,na žalost

MI
Midea
22:46 24.09.2022.

Što, nitko nije bio tu da uskoči i zaustavi to? Ljudi gdje ste čovječe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije