Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rashladilo

VIDEO Škorpikova opet poplavila. Nevrijeme uz jak vjetar i kišu pogodilo Zagreb

14.08.2020.
u 22:15

Brojni vozači morali su sporije voziti zbog jakog pljuska, a neki su od straha od tuče premještali automobile.

Nakon niza dana vrućine i sparine Zagreb je večeras pogodilo nevrijeme. Jak vjetar i kiša praćena grmljavinom zahvatili su dijelove metropole. Kako nam javljaju čitatelji u okolici Zagreba bilo je i tuče.

Na Facebook stranici GAJNICE jučer danas sutra građani javljaju da je podvožnjak u Škorpikovoj opet poplavio.

Snimila: Nikolina Letinčić   

Brojni vozači morali su sporije voziti zbog jakog pljuska, a neki su od straha od tuče premještali automobile. Sutra, na blagdan Velike Gospe bit će nestabilno vrijeme. Povremeno će biti pljuskova praćenih grmljavinom. 

Zagrebački vatrogasci imali su i večeras posla. Bilo je oko 20-ak intervencija, a najviše za ispumpavanje vode. Doznajemo i da su gasili dva požara, od toga je jedan uzrokovan gromom, a uklanjali su i stabla koja su pala tijekom nevremena.

"Svi sada imaju struje, a radilo se o dvije minute prekida i jasno je da su se građani uznemirili. U Gajnicama se dogodio udar groma, nekoliko kuća je ostalo bez struje, u Zaprešiću je drvo palo na vod i tri trafostanice su ostale bez napajanja, no to ne zahvaća velik broj kućanstava. Jasno je da su se građani zabrinuli, no, prekid je bio kratkotrajan za većinu gradskih kućanstava", potvrdili su nam iz HEP-a.

Prema prognozi DHMZ-a na blagdan Velike Gospe bit će nestabilno. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo i nestabilno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom. Prema večeri sa zapada postupno smirivanje i smanjenje naoblake.

U Dalmaciji pretežno sunčano i vruće, no uz jači razvoj oblaka moguć je poneki pljusak. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu i umjeren sjeverozapadni i zapadni, a na jugu još prijepodne jugoistočni. Najviša dnevna od 24 do 28 na kopnu te od 29 do 33 °C na obali, otocima i u unutrašnjosti Dalmacije.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

GE
geler203
07:20 15.08.2020.

Najgore je što krivac i dalje dijeli i krade naše novce a nije u zatvoru.

Avatar salko1951
salko1951
22:12 14.08.2020.

Ljetni plusak jako nevrijeme???Toga je bilo oduvijek.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
07:03 15.08.2020.

Ma dosadni ste već sa time, i sami znate da Bandić ponovo dobiva izbore nije badava tolku djecu moćnika uhljebi u holding.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije