Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U SAD-u

VIDEO Zbog demencije nije platila robu, policajci je uhitili pa joj se smijali: 'Ovo mi je super'

Screenshot Youtube
27.04.2021.
u 09:23

Kako bi obitelj čula razgovore policajaca, unajmili su i stručnjaka koji je uspio dobiti i zvuk na snimci policajaca

Nakon što je izašla iz trgovine bez da je platila robu u vrijednosti od svega stotinjak kuna, 73-godišnju Karen Garner, koja boluje od demencije, sustigao je policajac i prisilno ju uhitio. Dok je on njoj stavljao lisice na leđa, policajci iz postaje gledali su tu snimku i smijali se, a jedan je čak i kazao kako mu je ''to super''. 

Prošlog ljeta Garner je uhićena nedaleko od dućana Lovelandu nedaleko od Denvera u SAD-u, a snimke uhićenja pokazuju kako je praktički bačena na tlo kada joj je policajac stavljao lisice, a odvjetnik koju je njena obitelj angažirala kazao je kako joj je zbog toga bio slomljen lakat, a rame dislocirano.

Kako bi obitelj čula razgovore policajaca, unajmili su i stručnjaka koji je uspio dobiti i zvuk na snimci policajaca koji se smiju starici, prenosi BBC.

Za vrijeme uhićenja, troje policajaca smijali su se starici, a jedan je policajac kazao ''evo, sad će joj rame iskočiti'', a nakon toga je i kazao ''da mu je to super''. 

Obitelj je podignula tužbu protiv policije, navodeći kako su povrijedili njena prava i nasilno napali 73-godišnjakinju. 

- Njena demencija se znatno pogoršala nakon ovog događaja. Nije se vratila ista kao što je i bila prije napada, kazala je članica njene obitelji. 

Nakon uhićenja, Garner je bez medicinske pomoći u postaji bila čak šest sati, a policija nije htjela komentirati ovaj slučaj.

 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
13:59 27.04.2021.

A oni ka pametniji!? Puno je normalnih u toj zemlji, kako da ne!

MI
Milas
10:14 27.04.2021.

Prvo, to nije starica - to je jednako nekorektno reci ili napisati kao i reci cigan, crnja i slicno. Drugo, to je slika ljudske empatije i zato je urnebesno smijesan onaj slogan koji nas poziva na cijepljenje: Misli na druge, cijepi se!? Molim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije