Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uništeni grad

VIDEO Nestvarna priča iz Bejruta: Spasili djevojčicu, bila je u ruševinama 24 sata

Spašavanje u Bejrutu
Foto: Reuters/Pixsell/ Screenshot
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.08.2020.
u 10:48

U zemlji je od danas na snazi dvotjedno izvanredno stanje. Spasioci još uvijek traže nestale ispod ruševina te se strahuje da će broj stradalih biti još veći.

Predsjednik  Michel Aoun kazao je da je eksploziju u Bejrutu izazvalo 2,750 tona amonijeva nitrata koji nije bio sigurno uskladišten u lučkim skladištima. Brojni stanovnici optužuju vladu za korupciju, nemar i loše upravljanje, prenosi BBC.

U eksploziji je poginulo 135 ljudi, a ranjeno ih je više od 4000. U zemlji je od danas na snazi dvotjedno izvanredno stanje. Spasioci još uvijek traže nestale ispod ruševina te se strahuje da će broj stradalih biti još veći.

Video koji je objavio Daily Mail pokazuje spašavanje curice koja je pod ruševinama bila 24 sata. Spasioci su kopali golim rukama da bi je izvukli. Prebacili su je u bolnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije